DSS begint 2018 met verliespartij

De handbaldames van DSS speelden zaterdag 6 januari de eerste wedstrijd van 2018 tegen Westsite in Amsterdam. Dat in de eerste divisie alle teams in de competitie van elkaar kunnen winnen is reeds bekend, daarom zouden de speelsters hard moeten werken om de punten mee te nemen naar Heemskerk. Alle zeilen zouden moeten worden bijgezet, zeker omdat er een aantal speelsters niet meededen vanwege een knieblessure, ziekte en zwangerschappen. Daartegenover staat dat Lisa Korver weer bij de selectie is aangesloten en dat zowel Floor Bos als Callan Ris vanuit de jeugd meededen.
Ondanks de juiste instelling startte DSS niet scherp genoeg aan de wedstrijd. De eerste tien minuten konden zij nog redelijk meekomen met de Amsterdamse ploeg, maar naarmate de eerste helft verstreek kon Westsite steeds verder uitlopen (12-6). In de tweede helft van de wedstrijd kon DSS dit verschil niet meer goedmaken. In de dekking werd de jonge ploeg vaak overlopen en in de aanval werd onvoldoende samengewerkt om tot goede acties te komen. De eindstand resulteerde daardoor in 25-18.
Volgende week speelt DSS thuis in sporthal de Waterakkers om 19.30 uur tegen BEVO uit Panningen.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!