Mark Neeft nieuwe trainer B selectie

De Heemskerkse Handbalvereniging DSS is trots te melden dat het Mark Neeft heeft weten te strikken als trainer voor de B selectie (Jeugd- divisie)

De Heemskerkse Handbalvereniging DSS is trots te melden dat het Mark Neeft heeft weten te strikken als trainer voor de B selectie (Jeugd- divisie). Neeft was afgelopen seizoen succesvol als interim hoofdtrainer bij eredivisionist Kras Volendam damesteam. Die debuteerde in de eredivisie en wisten zich te handhaven. Onder zijn leiding plaatste de ploeg zich voor het eerst in de clubhistorie voor de halve finales van de NHV Beker. In de eerst helft van het seizoen was Neeft assistent trainer bij de mannen van Volendam (BeNe Liga). Sinds 2009 is Neeft al betrokken bij Volendam. met de jeugd in de zaal en op het veld is hij meerdere keren Nederlands kampioen geworden.

Deze ervaring kan DSS goed gebruiken. Mark Neeft gaat aan de slag als trainer van de B selectie in de landelijke Jeugd Divisie. Deze talentvolle ploeg heeft ambitie om de top van het Nederlandse handbal te bereiken. Dit past uitstekend in de strategie van DSS om met zelf opgeleide jeugd de (sub) top van Nederland te bereiken.

Richard Weel bijgetekend

Ook is DSS verheugd dat Richard Weel aanblijft als trainer van de C selectie. Met een jonge onervaren ploeg zal Richard (wederom) gaan proberen een team neer te zetten dat in de toekomst de ambities van DSS waar kan gaan maken.
Helaas is het seizoen vroegtijdig beëindigd door de maatregelen omtrent het coronavirus. De meiden van de C selectie eindigden dit jaar in de bovenste regionen van de Jeugd-divisie.

Weel en Neeft hebben zowel als speler, maar zeker ook als trainer een rijke ervaring en kunnen DSS goed helpen hun strategie te behalen.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!