1e DSS G-handbal toernooi

Op zondag 11 maart 2018 heeft het eerste DSS G-handbaltoernooi plaatsgevonden. Maar liefst acht teams deden mee aan dit toernooi, onder andere uit Amsterdam, Schagen, Nibbixwoud, Heerhugowaard en Gorinchem.

Door alle teams werd er goed samengespeeld. Ook waren er mooie doelpunten van de spelers en goede reddingen van de keepers te zien! Onze fantastische omroepster Carin heeft al deze goede acties door de zaal geroepen. Ook tijdens de teamparade, waarbij alle teams opliepen met vlag of mascotte onder begeleiding van de feestelijke muziek van Tim, heeft Carin alle teams benoemd.

Zowel de voorzitter van DSS (Jelle Bos) als de wethouder van sport (Aad Schoorl), hebben tijdens de teamparade benadrukt hoe belangrijk en leuk het G-handbaltoernooi is!

Na een teamfoto van alle teams door Cobi Neeft werden de wedstrijden weer voortgezet. Doordat Vomar Voordeelmarkt appels, mandarijnen, ontbijtkoek en flesjes water sponsorde, hadden de spelers genoeg energie om de wedstrijden te spelen. Naast het veld konden de spelers met behulp van de snelheidsmeter bekijken hoe snel ze konden gooien! De zeven spelers die het snelst gooiden, hebben een prijsje mogen ontvangen!

Ook was er een fantastische ballonartiest helemaal uit Zeeland gekomen om de mooiste creaties te maken! Evert van Asselt heeft met zijn ballonnen en goocheltrucs bij iedereen een nog grotere glimlach op het gezicht getoverd! Het raden van de paaseieren en het kopen van de lootjes voor de loterij is ook in grote getale gedaan. Wie wint de pot met paaseieren? Wie wint de hoofdprijs (een Polaroid camera)? Na de hele dag in spanning afgewacht te hebben, werd dit om 15:00 uur bekend gemaakt. Wat zijn er mooie prijzen gewonnen! Deze prijzen werden onder andere aangeboden door de lokale winkels en bedrijven van Heemskerk en Beverwijk (Patina Dakdenkers).

Aan het einde van het toernooi werden alle spelers beloond met een prachtige medaille met de tekst ‘Je bent een topper!’. Deze blijvende herinnering aan dit fantastische toernooi is mogelijk gemaakt door de Lions Club Castricum-Heemskerk. Zonder de DirkKuytFoundation, de overige sponsoren en al onze vrijwilligers (onder andere scheidsrechters, tijdwaarnemers, vier maatschappelijke stagiaires van het Kennemer College en DSS dames 1 speelsters) was dit toernooi niet mogelijk geweest.

Zij hebben ervoor gezorgd dat iedereen een fantastisch gevoel aan deze dag over heeft gehouden! Bedankt!

De foto’s zijn gemaakt door Marijke van der Horst.

U kunt alle foto’s bekijken via de button : Alle toernooifoto’s

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!