25-jarig jubileum DSS Handbal

16 september bestaat DSS Handbal alweer 25 jaar! Ooit voortgekomen uit een samenwerking tussen twee handbalverenigingen in Heemskerk, Odin en ADO.
Inmiddels is DSS Handbal één van de grootste handbalverenigingen in de regio met ongeveer 230 leden, waaronder veel jeugdleden.

Bij DSS kan zowel prestatiegericht als recreatief handbal worden gespeeld. Ons eerste Damesteam komt het seizoen 2017-2018 uit in de landelijke Eerste Divisie.

In het weekend van 16-17 september wordt het lustrum groot gevierd! Er worden wedstrijden georganiseerd voor oud-DSS (en uiteraard Odin en Ado) leden tegen de huidige teams. Op zaterdagavond mag uiteraard een reünie niet ontbreken! Via het onderstaande formulier kan jij je tot 1 september aanmelden.

 

Graag zien wij alle oud-leden op zaterdagavond 16 september, het exacte programma wordt nog nader uitgewerkt, maar vanaf 20.30 is één ding zeker, de voetjes van de vloer voor een ouderwets gezellige feestavond! U bent van harte uitgenodigd.

De zondag wordt geheel in het teken gezet van de jeugd, wat er dan gaat gebeuren blijft nog even een verrassing, maar ook jullie mogen deze dag alvast reserveren!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!