• (Proef)lid worden
 • Wat leuk dat je lid wilt worden! Onderstaand vind je het inschrijfformulier en meer informatie over Handbalvereniging DSS. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om lid te worden, dan kan je natuurlijk ook eerst proeflid worden!

  Je kunt 2 maanden gratis proeflid worden. Dan mag je naast trainingen óók wedstrijden meedoen, zodat je je nog een beter beeld kunt vormen over de handbalsport.*

 • Wat biedt DSS?
  Als lid van handbalvereniging DSS wordt je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Je krijgt:

  • A, B en C-jeugd tot 3 keer trainen per week
  • Voor selecties 1 keer krachttraining per week (kracht – coördinatie)*
  • Keepers krijgen specifieke keeperstraining*
  • Plezier en technische ontwikkeling staat boven alles
  • Ieder team heeft eigen trainer en coach
  • We spelen volgens de NHV handbal visie
 • Voorwaarden

  Proeflidmaatschap

  Bij een proeflidmaatschap mag je naast de trainingen óók wedstrijden meedoen, zodat je je nog een beter beeld kunt vormen over de handbalsport. Het proeflidmaatschap duurt maximaal 2 maanden, ingaande per eerste trainingsdatum en is alleen geldig als je nog nooit lid bent geworden van een handbalvereniging (incl. proeflidmaatschap). Als er binnen 2 maanden NIET schriftelijk wordt opgezegd, gaat het proeflidmaatschap automatisch over in gewoon lidmaatschap.

  Betalingen en contributie

  De contributiekosten zijn per jaar en gedurende het gehele jaar verschuldigd (dus 12 maanden). Ook indien men eerder opzegt dient de volledige contributie voldaan te worden, mede doordat de vereniging voor een vol jaar contributie aan de bond verschuldigd is. Er is een besluit genomen dat automatische afschrijving een verplichting is. De contributie zal per jaar of per kwartaal (dit is door het lid aan te geven) automatisch door de penningmeester worden afgeschreven via de door de leden afgegeven machtiging. Er is echter een uitzondering voor mensen die geen automatische afschrijving willen afgeven. Het is dan ook mogelijk het gehele jaarbedrag eenmalig zelf over te maken, waarbij de betaling dan wel voor 1 juli bij de penningmeester binnen moet zijn. Bij latere betaling worden er 25 euro administratiekosten per lid in rekening gebracht.

  Opzeggen

  Het handbalseizoen loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Je bent dus voor een heel jaar lid van Handbalvereniging DSS. Afmeldingen moeten voor 15 mei voorafgaande aan het nieuwe seizoen te geschieden bij de ledenadministratie, indien er niet voor 15 mei opgezegd wordt zal de volledige contributie voor dat komende jaar in rekening worden gebracht. Je kan je afmelden via het onderstaande formulier.

  Mocht je naar een andere vereniging willen vertrekken, dan heb je een overschrijvingsformulier nodig.