Bericht van de voorzitter

Het seizoen is alweer over de helft. En we zijn heel goed op weg. Dames 1 draait, onder leiding van trainer Serge ter Horst, goed en staat momenteel op een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op de play-offs. Ook de jongste jeugd (D-E-F) doen het zeer goed. Na de winterstop hebben we maar liefst zes (!) F-teams ingeschreven voor de competitie. Een rondje langs de websites van andere handbalverenigingen laat zien dat dit echt uniek is! De oudere jeugd (A-B-C) hebben het zwaarder. Hierbij moeten we natuurlijk niet vergeten dat een aantal teams op het hoogste niveau is ingedeeld.

Begin van dit seizoen hebben we met behulp van zes sponsoren alle jeugdleden van nieuwe kleding voorzien. Ik ben er trots op dat ons dit ook voor de senioren gelukt is. De kleding bestelling is inmiddels geplaatst. Over enkele weken lopen alle DSS-leden in nieuwe kleding! Net als bij de jeugd voeren we bij de senioren een kledingfonds in. De pubquiz was dit jaar drukker bezocht dan ook. In een afgeladen kantine gingen de Buschauffeurs met de overwinning aan de haal. Een mooi evenement dat inmiddels al een echte traditie is geworden.

Het bestuur is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Meer leden is natuurlijk prachtig maar vraagt ook om meer zaalcapaciteit, meer trainers en meer scheidsrechters. Alleen als we met elkaar de schouders eronder zetten kunnen we deze zaken goed invullen. Tenslotte kondig ik hierbij de feestavond aan op vrijdag 6 april. De feestavond wordt georganiseerd vanwege het 25-jarig jubileum van de vereniging en is bedoeld voor alle senior leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen bij onze vereniging. Noteer 6 april dus alvast in uw agenda!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!