Collectieve offday voor Dames 1

Afgelopen zondag, 15 oktober, speelde DSS een wedstrijd tegen Fortissimo in Cothen.

De speelsters van de Heemskerkse handbalploeg wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden i.v.m. diverse blessures die speelsters parten speelden.
De eerste paar minuten van de wedstrijd werd er dan ook hard geknokt (zowel in de verdediging als in de aanval) voor de punten. De stand ging gelijk op tot aan 4-4. Vervolgens nam DSS afstand van haar tegenstander door te scoren van afstand, vanuit de hoek en vanaf de cirkel (6-9). Helaas kreeg DSS twee tijdstraffen waardoor Fortissimo bij kon komen tot 9-9. Tot de rust speelden beide ploegen fanatiek en vol enthousiasme maar werden er veel technische fouten gemaakt. Daarom was de stand na dertig minuten spelen slechts 12-12. Vooralsnog was er geen vuiltje aan de lucht.

DSS startte de tweede helft niet scherp, waardoor Fortissimo meteen drie punten kon uitlopen (15-12). Gelukkig wist de Heemskerkse ploeg het spel weer op te pakken. Door scores van Marcella Deen en van Jessey Bloemberg werd de stand weer gelijk (15-15). Maar vervolgens ging alles mis. Het samenspel ontbrak, de omschakeling van dekking naar aanval was onvoldoende, DSS kreeg zes tijdstraffen uitgedeeld en er werden zes penalty’s gemist.
Door al deze factoren wist DSS de laatste 18 minuten van de wedstrijd niet meer te scoren, terwijl Fortissimo steeds verder uitliep. De wedstrijd eindigde in het voordeel van de thuisploeg (23-15).
Zaterdag 21 oktober, speelt DSS thuis in Sporthal de Waterakkers tegen ZAP uit Breezand om 19.30 uur.

Op de foto is Sandra van Dijk te zien die probeert door de verdediging van Fortissimo heen te komen.

Foto: Ronald Sap

Link naar foto’s van de wedstrijd:

https://photos.google.com/share/AF1QipNj4zqErV95Y3mp5jf7qVY9qwhBzzWhb4q07FNi4f2POBfvCC3nr_5hW6NCpKXunw?key=RzA4RHNLNXNYeHB0b0R2UVRSMTJxSE5na3p3RWFn

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!