DSS Toernooien

DSS stimuleert het meedoen aan toernooien. Jaarlijks wordt ieder team in de gelegenheid gesteld om op kosten van de vereniging deel te nemen aan een toernooi in Nederland. Het inschrijfformulier van het desbetreffende toernooi dient bij de penningmeester ingediend te worden via penningmeester@dsshandbal.nl.

Voor een bijdrage van de vereniging aan buitenlandse toernooien kan een verzoek bij het bestuur worden ingediend. Iedere aanvraag zal afzonderlijk worden beoordeeld.

[fusion_events cat_slug=”toernooi” number_posts=”-1″ columns=”3″ picture_size=”cover” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Overige toernooien

Hier vindt je alle overige toernooien dat niet door DSS wordt georganiseerd.

[fusion_events cat_slug=”toernooi-overig” number_posts=”-1″ columns=”3″ picture_size=”cover” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!