Damesselectie DSS 2017-2018

Dit seizoen is er voor het eerst sinds een aantal jaar weer sprake van een damesselectie! Dames 1 en 2 vormen een groep die samen 3x per week trainen (+ 1x krachttraining). Per wedstrijd wordt gekeken welke speelsters in welk team nodig zijn. Er zijn nieuwe speelsters bijgekomen van andere clubs, dames die reeds elders hun handbalcarrière hebben doorlopen (ook internationaal) en weer terug zijn op het oude honk én enkele jeugdspeelsters die zijn aangesloten bij de selectie.

Zo bestaat de huidige selectie uit de volgende namen: Anne Bleijendaal, Annelieke Gijsbers, Britt van Elsacker, Britt Visser, Callan Ris, Jessey Bloemberg, Lianne Tijms, Lyssa Geerts, Marcella Deen, Marijke van der Horst, Maxime Sinnige, Melanie Draaijer, Melissa Meijland, Misha van Tunen, Murron Ris, Natasja de Vries, Nencie Leijenaar, Romy Schumacher, Roos Bleijendaal, Rosalie Sap, Yara Buurmeijer, Sandra van Dijk en Angelique de Groot. Dus een groep meiden die bestaat uit een mooie combinatie van jonge talenten en ervaren speelsters.

De technische staf van het eerste team bestaat uit trainer/coach Serge ter Horst, begeleidster Monique de Vijlder, teammanager Philip Buurmeijer en fysiotherapeute Carla Sap. Het eerste team komt dit jaar uit in de eerste divisie van de landelijke competitie. De doelstelling is om ‘veilig in de middenmoot’ te eindigen. Het tweede team speelt dit jaar in de hoofdklasse. Hun doel is ‘zoveel mogelijk aansluiting te zoeken, te vinden en te houden met het eerste team’.

Bovenliggend doel is natuurlijk trainings- en spelplezier beleven! Prestaties komen vanzelf wanneer je samen plezier hebt in het spel. Dit proces komt tot stand door als team een mooie wedstrijd neer te zetten. En dat is precies waar DSS voor staat, Door Samenwerking Sterk!
U kunt op de hoogte worden gehouden van het wedstrijdprogramma, standen en uitslagen via deze DSS website, DSS Twitter, Instagram en Facebook! Wij hopen u binnenkort als supporter te mogen ontvangen bij een van onze thuiswedstrijden in Sporthal De Waterakkers, Kerkweg 217 in Heemskerk.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!