De jongens van DSS handbal in Heemskerk zoeken nieuwe teamgenoten!

Noah, Mike, Mees, Chiel, Brandon, Stijn en Kyrian zoeken nieuwe teamgenoten!

Jongens uit 2002, 2003, 2004 en 2005 kunnen zo instromen in één van onze twee jongensteams. Als je jonger bent, ben je uiteraard ook van harte welkom, dan spelen de teams gemengd.

Handbal is de perfecte sport voor jongens vanwege de atletische aspecten, de snelheid, intensiteit, veelzijdigheid en het fysieke contact. Ben jij nog op zoek naar een leuke sport (of een sport erbij naast bijvoorbeeld tennis of voetbal), kom dan eens kennis maken met handbal! Wij trainen twee keer in de week (in de winter in de zaal en in de zomer op ons buitencomplex aan de Communicatieweg).

Je kunt twee maanden gratis proeflid worden*. Dan mag je naast trainingen óók wedstrijden meedoen, zodat je precies weet hoe leuk handbal is!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainer/coach Peter van Kan op telefoonnummer: 06-10964660 of meld je direct aan!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!