Zaterdag 18 maart reisden de handbaldames met begeleiding en supporters naar Voorhout om aan te treden tegen Foreholte, de koploper in de eerste divisie. DSS staat momenteel twee na laatste in de competitie. Het was dus een wedstrijd die werkelijk ergens om ging; bijna kampioenschap voor het ene team en het voorkomen van degradatie van het andere team.

De speelsters uit Heemskerk gingen goed van start en kwamen zelfs met 2-4 voor te staan. De eerste helft bestond voor beiden teams uit mooie acties, goed samenspel en een collectief goede dekking. De laatste tien minuten van de eerste helft voerde Foreholte het tempo een beetje op, waardoor zij in de rust voor stonden met 17-11. Na de rust was hetzelfde beeld zichtbaar. Foreholte speelde hoog tempo en het leek of DSS haar kruit had verschoten. In de aanval werd met onvoldoende geduld en rust gespeeld en er werden veel technische fouten gemaakt. Eind tweede helft kreeg DSS nog tien break-outs tegen waardoor de uitslag ietwat geflatteerd is: 40-22. De twee invalkeepsters, Marjon Zonneveld en Callen Ris (debuut), lieten zich van hun beste kant zien, maar werden zeker in de tweede helft allerminst gesteund door de dekking, wat DSS zichzelf kwalijk kan nemen.

Zaterdag 25 maart om 19.30 uur speelt DSS haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen PSV (6e op de ranglijst) in Sporthal de Waterakkers. De DSS dames zullen moeten knokken voor de punten, om degradatie te voorkomen. De laatste wedstrijd van het seizoen is op 1 april uit tegen Hellas in Den Haag. Deze ploeg staat momenteel één punt onder DSS en dus op degradatie.

Op de foto is de dekking met keepster Marjon Zonneveld te zien.