Deen spaaractie

Ook dit jaar mogen wij weer met de Deen actie mee doen. Dit levert ons hopelijk weer veel geld voor de jeugd op!!

Help ons mee en spaar de Deen Munten. In onze DSS kantine staat ook een koker waar u de munten kwijt kunt!!! Vraag familie vrienden buren voor ons te sparen!! Lees onderstaande voor meer informatie.
DSS heeft een koker in de Deen winkel op de Maarten van Heemskerkstraat.

 

Dit jaar organiseert DEEN voor de 12e keer de Jeugdsponsor Actie.

Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor de (sport)verenigingen.

De geselecteerde verenigingen hebben per e-mail en per post een bevestiging ontvangen voor deelname aan de Jeugdsponsor Actie 2015.

Gedurende 6 weken ontvangt u bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt.

Met de actiekaart ontvangt u hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging of het Jeugdsportfonds.

Hoe meer munten de vereniging verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN. DEEN steunt met het Jeugdsportfonds kansarme kinderen die de middelen niet hebben om te kunnen sporten.

 

Hoe werkt de actie?

  • U krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen én bij actieproducten een actiekaart voorzien van een sponsormunt.
  • Aan de binnenzijde van de actiekaart staat welk voordeel u heeft gewonnen.
  • In elk filiaal staan kokers voor 4 lokale verenigingen en de laatste koker is gereserveerd voor het Jeugdsportfonds.
  • De munten worden door de klanten in de koker gestopt van de vereniging die zij willen steunen, of het Jeugdsportfonds.
  • De munten kunnen t/m 17 oktober 2015 worden ingeleverd. De actiekaarten met korting zijn t/m 31 oktober 2015 inwisselbaar in de winkel.

 

Wilt u weten of uw vereniging is geselecteerd en aan welk DEEN filiaal uw vereniging gekoppeld is? Kijk dan hier. Wijzigingen in contactgegevens kunnen gemaild worden naar jeugdsponsoractie@deen.nl.

2014-09-02_232345