DSS C1 Najaarskampioen

Ik zal mij even voorstellen:  ik ben Richard Weel trainer van DSS C1 & C2.

Ik heb het genoegen om deze talentvolle groep verder te brengen naar de top van de Jeugddivisie. Mijn vorige trainers Carla de Groot, Erwin le Noble, Marieke Kalverda & Angelique de Groot hebben de basis gelegd van deze talenten van de C Groepering. Wij zijn met de groep begonnen in de maand augustus om een goede basis te leggen in het nieuwe seizoen. Onze eerste wedstrijd speelden wij tegen het stugge JHC en wonnen de wedstrijd met 18-14. Daarna de doordeweekse wedstrijd tegen het lastige SEW wat tevens de sleutelwedstrijd was van het kampioenschap en wonnen uiteindelijk met 18-14. Dit was de beste wedstrijd van de competitie.

Daarna VZV een tegenstander wat ons niet ligt en verloren uiteindelijk. Gelukkig waren we daardoor niet uit het veld geslagen en werden de resterende wedstrijden gewonnen. De laatste wedstrijd was cruciaal omdat het op doelsaldo beslist zou worden. Met nog 1 minuut te gaan penalty tegen die gestopt werd door Fiep. Uit de volgende aanval scoorde wij de 24-16. Dit bleek uiteindelijk genoeg voor het kampioenschap met 1 goal verschil t.o.v. VZV. Dolblij waren de meiden door dit resultaat en sprongen elkaar in de armen van blijdschap.

De trotse trainer

 

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!