De handbaldames van DSS kunnen het alleen zichzelf kwalijk nemen dat zij afgelopen zaterdag niet wonnen van Fiqas Aalmeer.

De eerste paar minuten van de wedstrijd kwamen beide ploegen zeer lastig tot scoren. Daarom was de stand na acht minuten spelen slechts 1-1. Maar na de eerste tien minuten kwam Aalsmeer op voorsprong door een paar afstandsschoten waar zowel de dekking als de keepster van DSS geen antwoord op hadden.

Aalsmeer liep steeds verder uit, terwijl DSS nog steeds niet wist te scoren, zij hadden namelijk nog altijd moeite met de offensieve dekking van de tegenpartij. Daarentegen wist de ploeg wel te scoren door een aantal penalty’s die goed werden benut door Melissa Wilmsen. Toch ging de handbalploeg ging de rust in met een flinke achterstand.

Na de rust konden de dames het tij niet meer keren en bleef het ongeduld en de paniek in het spel zichtbaar. De Heemskerkse speelsters moeten meer initiatief gaan nemen in de wedstrijden.

Zaterdag a.s. hebben zij daarvoor een nieuwe kans. Dan spelen zij een thuiswedstrijd in Sporthal de Waterakkers om 20.30 uur tegen BEVO uit het zuidelijke Panningen.

Foto door Cobi Neeft.

cn-dss4174