DSS D2 naar Duitsland!

 TSV Bayer 04 vs Bietigheim

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten! Iedereen ligt nog op een oor. . . Echter vanaf de parkeerplaats van DSS klinkt “ lang zal ze leven, lang zal ze leven. . . ” de meiden zingen voor onze jarige Yentl!!!! Na het uitpakken van het kleinigheidje van het team voor Yentl  gaan we op naar de eerste stop: Zevenaar!

Daar aangekomen zitten Bob zijn oude vrienden hem al op te wachten en Astrid en Jeanet al heerlijk aan een bakkie! Wij schuiven gezellig aan voor een bakkie en Bob heeft zelfs lekkere dikke gevulde koeken geregeld! Mhhh, wat een verrassing, nu trakteert de jarige job de meiden op een schattig gevuld tasje! De meiden zingen weer uit volle borst. Heerlijk team hebben wij toch ook met elkaar! Mooi om te zien hoe de meiden buiten het veld het ook zo goed met elkaar ook kunnen vinden!!!

Na een plaspauze op naar Leverkusen. Heerlijk weer onderweg, gelukkig konden de sneeuwkettingen in de auto blijven!

De autorit vliegt voorbij, er wordt volop gekletst, spelletjes gespeeld en bedacht wie met wie gaat oplopen!  De spanning stijgt!!! “Zijn we er nu??” roepen de meiden bij de aanblik van de Arena!!!

Via de artiesten ingang naar binnen: Zo wat een gave arena, wauw, we kijken onze ogen uit!!!!

We beginnen gelijk met goed nieuws: wij mogen van TSV Bayer 04 op lopen met Bietigheim!!! YEAH!

Er begint een Meisterschaft Spiel, B jugend van TSV Bayer 04. Helaas is de tegenstander niet gelijkwaardig, anders was het helemaal een mooie pot geworden. TSV Bayer 04 speelt een mooi spelletje, à la DSS D2: hoeken snel weg, als het kan lange bal en anders snel opbrengen! Zo, wat een drive naar het doel, van alle speelsters. Geweldig om te zien!!!

Na de wedstrijd even lekker zelf ballen in deze arena! Voelt goed hoor . . .
Broodje, bratwurst of herrliche Waffeln erin en dan gaan wij ons opmaken voor de strijd ter Titanen!
Onze enige echte persvrouw, Astrid, mag straks op en om het veld om foto’s te maken. Ze mag,tot grote spijt van Astrid, alleen niet OP het veld tijdens de wedstrijd. . . Snap jij dat nou?!?

Natuurlijk even omkleden, ondertussen informeren welke Nederlandse speelsters er vandaag meedoen (Maura Visser is zwanger en Angela Malestein is geblesseerd) zodat we kunnen bepalen  wie met wie mag oplopen!
Willemijn en Roos, onze toppers op doel, natuurlijk met Tess Wester! Yes, klinkt de enthousiaste kreet van ze. e overige loten om een plaatsje naast Martine Smeets en Charissa Rozemalen.
Linette vindt het al super om hier te zijn, die hoeft niet mee te loten.
Ieder mag een nummer noemen en onderling ruilen, zodat Maartje en Yentl met Charissa Rozemalen en Demi en Daphne met Martine Smeets mogen oplopen! Indy en Linette lopen met Antje . . .!

Ondertussen hebben de ouders een prachtig plekje op de tribune bemachtigt! Let the game begin!!!!

Gespannen wachten wij tijdens de pittige warming up tot we mogen oplopen. . . ook hier zien we: even goede wedstrijd begint met een goede warming-up!!

Als de dames van Bietigheim vanuit de kleedkamer het veld betreden, mogen wij zij aan zij met onze grote idolen!!!!

OMG dit gevoel valt niet te streamen, echt zo super om in deze sfeer zo dicht bij onze idolen te zijn!!!!!
Prachtige wedstrijd, waarbij TSV Bayer 04 (nr 7) het de nummer 2 Bietigheim knap lastig maakt! Als Rozemalen, Smeets of een van haar teamgenoten er al langs komen, staat de keepster van TSV Bayer 04 haar mannetje en stopt heel veel ballen!!!!  Extra mooi als je niet voor één team bent, kun je van alle mooie acties en prachtige reddingen genieten!!! Zo klapperen we met de klappers van TSV Bayer 04 en zwaaien we met de vlaggen van Bietigheim. Op verzoek van de thuisblijvers staan en zwaaien we voor de live stream!!

De wedstrijd wordt tegen de verwachting in gewonnen door TSV Bayer 04! 21-17 feest in Leverkusen.

Even zijn we bang dat de meiden van Bietigheim zo teleurgesteld zijn dat ze de kleedkamer niet uitkomen, geheel onterecht want wat een toppers zijn Charissa Rozemalen, Martine Smeets en Tess Wester!!!! Ze nemen volop de tijd voor foto’s, handtekeningen, we mogen allerlei vragen stellen en zelfs nog even lekker knuffelen met Tess!!!!! Wat een lieve meiden zijn het, dat ze voor onze meiden alle tijd nemen, bedankt Tess, Charis en Martine!!!

Dat Bob alles tot in de puntjes verzorgd heeft, blijkt wel uit het Hollandse opkikker-pakketje voor Angela Malenstein! We hopen dat het pakketje is aangekomen (Tess) en dat je snel hersteld van jouw gebroken neus, Angela!!

Ook mogen we op de foto met AnneFleur Bruggeman en Anouk van de Wiele en hun super keepster! Daarna nog met het hele team van TSV Hanover 04 op de foto, geweldig!!! En als we dan ook nog een gesigneerd shirt winnen van TSV Hanover 04 in de loterij op nummer 33 (goede inzet Cindy) is het feest compleet!!!!

Vol met adrealine, foto’s, handtekeningen, prachtige mooie herinneringen nog even nagenieten bij de naast gelegen MAC.

Daphne, Demi, Indy, Linette, Maartje, Roos, Willemijn en Yentl mede namens Astrid, Cindy, Bob, Bas, Diliana, Jeanet, Marjo en Sander hartelijk bedankt voor dit super geweldige once-in-a-lifetime sweet memorie uitje!!!!
Astrid namens iedereen bedankt voor de geweldige foto’s en Bob bedankt voor deze tot-in-de-puntjes-geregelde super dag!!!!

Liefs,
begeleidster Sandy en coach Babs

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!