DSS E3 kampioen

Zondag 18 maart speelde de meiden van de E3 de kampioenswedstrijd tegen HCV ’90 E1 in de Waterakkers.
Op punten waren de toppers van de E3 met nog twee wedstrijden voor de boeg niet meer te achterhalen maar dat wisten de meiden niet.
Wat is er mooier om in eigen huis het kampioenschap te vieren dus de coaches Sabrina en Sander hadden deze wedstrijd tot kampioenschapwedstrijd gebombardeerd.

Opvallend was dat  alle spelers al vroeg en sommige met wat gespannen gezichten in de sporthal klaar stonden. Snel omkleden en na een pittige warming up begon om 10.00 uur de wedstrijd.

De meiden uit Heemskerk vlogen uit de startblokken en namen al snel een voorsprong op het team uit Velsen-Noord. Met rust stond het 10-1 voor DSS en leek de klus geklaard.

De tweede helft bleef DSS lekker scoren via de breaks maar ook een paar mooie ballen door het midden en uit de hoeken. Uiteindelijk won de E3  ruim met 20-4 en was het kampioenschap binnen. Het werd gevierd met champagne, bloemen, taart en voor iedere speelster een welverdiende beker.

De coaches en de aanwezige familieleden/supporters ( dank voor jullie steun ) zijn super trots op jullie.

Wie zijn die toppers uit DSS E3 : Joyce, Zoë, Danique, Romy, Lisa, Louise, Hope en Lian.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!