foto Quintus-DSSAfgelopen zaterdag hebben de speelsters van handbalvereniging DSS gespeeld tegen Quintus uit Kwintsheul. De wedstrijd zou eigenlijk om 20.15 uur worden gespeeld, maar de Heemskerkse speelsters en supporters stonden in de file als gevolg van een ongeluk, waardoor zij niet op tijd voor de wedstrijd konden zijn. In overleg is de wedstrijd later van start gegaan. DSS kon niet haar volledige warming-up draaien. Mogelijk was dit de reden van het slordige spel van DSS in het begin van de wedstrijd. De speelsters waren niet geconcentreerd genoeg en konden geen weerstand bieden aan het snelle spel van Quintus. Iedere fout werd keihard afgestraft door de tegenstander. Na vijftien minuten was de stand 9-2 in het voordeel van de thuisploeg. Daarna leek DSS de draad weer op te pakken, de dekking stond goed en in de aanval werd het mooie samenspel beloond met een aantal prachtige doelpunten.

Ruststand was 16-9. Daar waar DSS na rust 5x wist te scoren, wist Quintus de keepster 10x te passeren. En tot overmaat van ramp gaven de speelsters de wedstrijd volledig uit handen toen er diverse 2 minuten straffen werden uitgedeeld. DSS werd overlopen door de fitte speelsters van Quintus (die 6x per week trainen). De speelsters van DSS konden de wedstrijd helaas niet met een positief gevoel afsluiten. De eindstand was 39-16 in het voordeel van Quintus.

Klik hier voor de foto’s.

De dames van DSS zullen zich komende week op de trainingen moeten opladen om zich op tijd te kunnen herpakken, want zaterdag staat de derby DSS-SEW op het programma, aanvang 19.30 uur. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal er een demonstratie wedstrijd G-handbal (dit is handbal voor mensen met een beperking) worden gespeeld, om 18.00 uur.

Tevens is er deze avond een loterij met fantastische prijzen en zal de jeugd van de handbalvereniging DSS alle speelsters aanmoedigen met hun zelfgemaakte spandoeken.
Wilt u een echte sportsfeer proeven? Kom dan op zaterdagavond 13 februari 2016 naar Sporthal de Waterakkers!