DSS laat het tweede helft liggen tegen Aalsmeer

Zaterdag 20 oktober begon de zaterdagavond met het kijken van de wedstrijd tussen de heren van Aalsmeer en Lions. Halverwege deze wedstrijd maakten de dames zich op om zelf te spelen tegen het team van Aalsmeer.

De Heemskerkse dames begonnen sterk aan de wedstrijd. Er werd met voldoende druk naar het doel gespeeld en hierdoor werden mooie kansen gecreëerd. Doordat deze kansen echter niet allemaal werden benut en DSS iets te afwachtend was in de dekking, bleef de stand gelijk op gaan. Vlak voor rust raakte Angelique de Groot geblesseerd aan haar schouder waardoor het team de wedstrijd zonder haar moest uitspelen. Na dertig minuten spelen was de stand 12-12. Het kon de tweede helft dus nog alle kanten op.

Maar Aalsmeer zette de gasten stevig onder druk en denderden begin tweede helft op alle fronten over DSS heen. Na acht minuten spelen had de thuisploeg een voorsprong genomen van acht punten en hiermee leek het Heemskerkse verzet gebroken. In de dekking was de organisatie zoek en aanvallend werden de minimale kansen die werden gecreëerd amper benut.

Enkel doordat de speelsters van Aalsmeer ook 1-op-1 kansen met de keepster van DSS misten werd de schade niet heel veel groter. Na zestig minuten spelen was de stand 29-19 en moest DSS buigen voor haar tegenstander.

Volgende week speelt DSS om 19.30 uur thuis tegen Westsite uit Amsterdam in Sporthal de Waterakkers.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!