Zaterdag 4 maart reisden de DSS speelsters, begeleiding en supporters naar Breda. Daar moest DSS strijden voor belangrijke punten. De Heemskerkse handbalploeg stond namelijk in de gevarenzone voor degradatie en United Breda staat momenteel onderste in de eerste divisie (dit team is al gedegradeerd).

DSS ging zeer sterk van start. Binnen 10 minuten was de stand 0-6. Er was echter sprake van een ommekeer in de wedstrijd waarbij DSS Breda liet terugkomen tot 6-7. Daarna versnelde DSS weer waardoor de ruststand 11-15 was in het voordeel van de uitploeg. DSS voelde dat zij de wedstrijd naar haar hand zou kunnen zetten, maar daar moest nog wel hard voor geknokt worden. Met name het baltempo in de aanval zou omhoog moeten en in de dekking moesten de speelsters elkaar meer helpen. Begin tweede helft deed de ploeg exact wat haar was opgedragen waardoor Breda moeite kreeg met scoren en DSS een aantal mooie doelpunten uit breaks kon maken. United Breda leek gebroken en DSS kon over de ploeg heen lopen. Rosalie Sap speelde na een lange revalidatieperiode haar eerste wedstrijd en wist zelfs een aantal keer te scoren! Dit resulteerde in een eindstand van 16-34. DSS komt hierdoor op de elfde plek te staan met één punt boven Hercules en Hellas en één punt onder Bevo en Bentelo.

Zaterdag 11 maart a.s. speelt DSS een belangrijke wedstrijd tegen Hercules thuis in Sporthal de Waterakkers om 19.30 uur. Toegang is gratis!

04-03-2017 United Breda-DSS