Barslechte wedstrijd voor DSS

‘Een wedstrijd om snel te vergeten’ werd gezegd zaterdagavond na de thuiswedstrijd van DSS tegen SEW uit Wognum. Het was de eerste wedstrijd van de nacompetitie en deze werd ruimschoots verloren door de Heemskerkse dames. In tegenstelling tot vorige week waarbij samen werd geknokt om een goede pot handbal neer te zetten, begon DSS apathisch aan de wedstrijd tegen SEW en was het teamspel ver te zoeken. De acties in de aanval werden niet goed uitgespeeld of niet goed afgerond op het doel. Ook de dekking stond niet als geheel, daardoor liep de stand al snel op. Na 17 minuten speeltijd was de stand al 3-11 en er werd gerust met een stand van 5-17.

Ook in de tweede helft zette het slordige spel zich grotendeels voort. Het leek of DSS de laatste 10 minuten zichzelf tot de orde riep, want toen toonde het team wel snelheid en vechtlust. De stand was echter al zodanig uitgelopen dat inhalen niet meer mogelijk was. De eindstand was 13-34. ‘Een wedstrijd om van te leren’ want DSS zal SEW in de nacompetitie nog een keer treffen en dan hebben de dames iets recht te zetten voor zichzelf én voor de supporters.

De komende twee weken zijn er geen wedstrijden. Zaterdag 26 maart zal de eerstvolgende nacompetitie wedstrijd worden gespeeld in Emmen tegen E&O.

Klik hier voor foto’s van de wedstrijd.
Klik hier voor foto’s van ons toppertje van de week Roxanne Pot.