DSS verliest derby van Aalsmeer

De handbaldames van DSS speelden afgelopen zaterdag de Noord-Hollandse derby tegen Aalsmeer in Heemskerk. De teams stonden op gelijke hoogte met elkaar in de competitie.

De eerste helft ging de stand gelijk op; in de dekking werd aan beide kanten fanatiek verdedigd, maar eveneens lieten de ploegen een aantal kansen liggen waardoor de stand bij rust 11-12 was.
Na de rust nam Aalsmeer meer afstand doordat zij aanvallend wél de kansen benutte die DSS verzuimde af te maken. Het ontbrak bij de dames aan een stukje overtuiging waardoor de achterstand die DSS had opgelopen niet meer kon worden goed gemaakt. Het gevolg was een eindstand van 22-28 in het voordeel van Aalsmeer.

Deze week zal scherp en fanatiek getraind moeten worden om de positieve flow van afgelopen weken weer op te pakken, zodat DSS een goede wedstrijd tegen Westsite kan neerzetten op zaterdag 9 februari in Amsterdam om 19.30 uur.

Doelpunten DSS:
Melissa Wilmsen (5), Britt van Elsacker (4), Angelique de Groot (4), Maxime Sinnige (3), Yara Buurmeijer (3), Floor Bos (2), Murron Ris (1).

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!