DSS verliest nipt van Quintus 2

Zondag 4 maart speelde DSS uit tegen Quintus 2 in Kwintsheul. DSS stond 5e in ranglijst en het 2e team van Quintus op de 3e plek, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vorige week won DSS met ruime cijfers van Bentelo door een goede dekking en snelle aanvallen. Dat spel wilde de Heemskerkse ploeg graag weer op het veld laten zien.

Dat het team gemotiveerd het veld op kwam was goed te zien, want DSS was de eerste tien minuten in alles de bovenliggende partij. Daardoor was de stand al snel 2-7. Daarna zette Quintus een tandje bij waardoor DSS het zwaar kreeg. Het werd een gelijke stand, 8-8, en daarna zelfs een achterstand 12-8. De laatste vijf minuten van de eerste helft wisten de Heemskerkse speelsters het spel toch een beetje op te pakken waardoor er gerust werd met een stand van 13-10.
Na de rust bleef DSS fanatiek op balbezit spelen vanuit de dekking, maar ze konden de wedstrijd niet ombuigen naar een gelijke stand (of een voorsprong). De stand ging namelijk van 15-13, 17-15 naar 20-18. De laatste tien minuten was hetzelfde spelbeeld zichtbaar, waardoor de wedstrijd resulteerde in 25-23. Er werd dus hard voor de punten gewerkt en er zaten zeer mooie acties tussen, maar DSS moest haar meerdere erkennen in Quintus.

DSS staat nu weer op de 6e plek in de competitie op gelijke hoogte met Kwiek uit Raalte. Zaterdag 10 maart speelt DSS om 19.30 uur thuis in Sporthal de Waterakkers tegen Fiquas Aalsmeer.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!