DSS wint van Fortissimo

DSS speelde afgelopen zaterdag tegen Fortissimo uit Cothen. De jonge Heemskerkse handbalploeg had nog iets recht te zetten tegen de Utrechtse dames, vorige wedstrijd ging namelijk verloren met 23-15.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd met een sterke dekking waardoor al snel duidelijk werd dat er niet veel doelpunten zouden vallen deze wedstrijd. DSS maakte meerdere keren na een doelpunt van Fortissimo heel slim gebruik van een snelle midden-uit waardoor er een aantal goede tegendoelpunten werden gescoord. DSS stond een aantal punten voor na 15 minuten spelen. Toen leek het spel om te slaan. Binnen 1 minuut kregen drie (!) DSS speelsters twee-minuten tijdstraf, waardoor er slechts drie veldspeelsters en een keepster tegenover zeven speelsters van Fortissimo stonden. Door hard werken in de dekking en zeer goed keeperswerk van Nencie Leijenaar wist de Utrechtse ploeg níet te scoren! Daardoor werd gerust met een stand van 11-7.
Na rust kreeg DSS meer moeite met afronden in de aanval, maar doordat zij ontzettend sterk als collectief in de dekking stonden kon ook Fortissimo niet scoren. De einduitslag van de wedstrijd was 18-15.
Volgende week heeft DSS een vrij weekend. Zij komen weer in actie tegen ZAP in Breezand op zaterdagavond 17 februari om 20.30 uur.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!