DSS wint van Hercules

Dinsdag 20 februari jl. speelde DSS de inhaalwedstrijd tegen Hercules in Den Haag, deze wedstrijd was eerder dit seizoen afgelast vanwege wateroverlast in de sporthal.

DSS ging goed van start en kwam binnen 10 minuten op een mooie voorsprong van 2-5. Na de time-out van Hercules zakte het spel bij DSS in doordat zij de stugge dekking van de Haagse club niet goed in beweging kregen (4-5). Daarna bleef DSS de bovenliggende partij , maar konden de dames van DSS niet loskomen van de tegenstander, waardoor de ruststand 9-10 was.

Na de rust wilde DSS een stapje extra doen, maar dat lukte niet goed door de agressieve dekking van Hercules. Toch kon DSS door slim spelen de voorsprong behouden. Ondanks dat het doelpuntenverschil steeds ongeveer 2 bleef, gaf DSS de winst niet meer uit handen en werd de eindstand 18-20.

DSS versterkt hierdoor de 5e positie in de competitie met een minimale voorsprong op Fortissimo en Kwiek.

Zaterdag speelt DSS thuis tegen Bentelo om 19.30 uur in Sporthal de Waterakkers.

Kom de speelsters (en begeleiding) aanmoedigen !! Ze kunnen uw steun goed gebruiken !!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!