Op zaterdag 15 augustus heeft een groep DSS ers meegedaan aan een Walking Handball toernooi . Het toernooi werd georganiseerd door Vriendschap Amsterdam in samenwerking met de coördinator( Marijke van der Horst) Sportservice Amsterdam.

Naast DSS en Vriendschap waren er ook 2 teams van Hellas aanwezig. Bij Hellas speelde de voorzitter  van het NOC/NSF, Anneke van Zaanen, vol enthousiasme mee.

Bij DSS hadden we, in verband met corona, nog geen trainingen achter de rug. Bij Hellas waren ze met ingang van 1 juli  van start gegaan. Nou dat was te merken.

We hebben in totaal 5 wedstrijdjes gespeeld . De tropische temperatuur zorgde voor een extra handicap, maar we hebben veel plezier gehad. Het voelde goed om weer met elkaar te handballen

Met een heuse prijsuitreiking, inclusief medaille,  werd ons eerste toernooi afgesloten .

Oproep

Ben je 55 jaar of ouder kom gezellig bij ons Walking Handballen. We spelen elke maandag van 11.00 uur tot 12.00 uur op het buitencomplex. Dus pep je vader/moeder of je opa/oma op , het is heerlijk om buiten te sporten. Blijf gezond door te sporten. Ook als je nog nooit hebt gehandbald is dit een fantastische manier van bewegen en spel, juist als je “wat ”ouder bent.

Kom gewoon een keer kijken!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!