Laden Evenementen

Sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Hemelvaarttoernooi op Sportpark Rooswijk te Velsen-Noord  en wel op: donderdag 10 mei 2018

We hopen dit jaar weer veel oude bekende en hopelijk ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen! Zoals de vele trouwe bezoekers van ons toernooi gewend zijn, wordt het ook dit jaar weer een gezellig, sportief toernooi, waarin gespeeld kan worden op diverse niveaus in alle jeugd en senioren categorieën. Om tot een leuke en sportieve poule-indeling te komen, is het belangrijk dat u de sterkte van uw team duidelijk aangeeft.

De D-, E- en F-jeugd spelen volgens de nieuwe regels van het NHV. Alleen voor deze categorieën zijn gemengde teams mogelijk.

Speciaal voor de E- en F-jeugd is er als vanouds ons miniland met leuke spelletjes. Naast de wedstrijden dus ook nog leuke activiteiten voor de jongste jeugd!

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier of via de website van www.hcv90.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per team, bij vooruitbetaling te voldoen door storting op bankrekening NL43RABO0030.80.99.605 ten name van HCV’90 o.v.v. vereniging en team voor 10 mei 2018.

Handbal zonder scheidsrechters is helaas nog niet mogelijk en aangezien er heel wat wedstrijden gespeeld gaan worden, verwelkomen wij elke scheidsrechter dan ook met open armen. We rekenen erop dat u als vereniging één of meerdere scheidsrechters opgeeft en verzoeken u de namen van uw scheidsrechters in te vullen op het inschrijfformulier. Wilt u hierop ook aangeven als de scheidsrechter zelf handbalt en in welk team.

Graag ontvangen wij uw inschrijving vóór 1 april 2018.

Met vriendelijke groeten van de toernooicommissie,
Elena Vazquez Corte & Gaby Kuijpers

toernooi@hcv90.nl
www.hcv90.nl
06-22976227