Fiquas Aalsmeer Jac Stammes Cup 2016  : The day after… 

Geeft meestal een kater gevoel, vanochtend voel ik mij nog helemaal hyper en euforisch!!!! 
Party popperLalalalalala DSS, DSS, DSSSSSS Party popper onze doelstelling behaald en hoe!!!!! 
IMG_6352
Zaterdag drie super wedstrijden gespeeld, 7-11 winst op Fiquas Aalsmeer, net aan verloren van HV Quintus dat in de competitie als C in de topklasse speelt : 6-8. En winst op Hercules (18-3). 
Wat een deceptie dat we net 3 doelpunten tekort kwamen voor de winnaarspoule!!! Wat hadden we graag in de finale in de Bloemhof gespeeld . . . 
 
Omgaan met teleurstellingen hoort ook bij de sport, dus de teleurstelling laten zakken en een nieuw doel stellen: 1e van de middenpoule worden!!! 
IMG_6348
Maar nu eerst lekker chillen en tijd voor gezelligheid!
Zondag wederom drie wedstrijden op het programma, Kwiek (9-8 net aan verloren ) / SEW (8-9 winst) / Aalsmeer (8-14 winst) en. . .  1e van de poule: op eigen kracht en vooral op karakterTrofee!!! 
Geen onvertogen woord over de o zo gezellige avond en nacht en daardoor weinig slaapuurtjes ( inclusief 1 uur minder i.v.m. zomertijd). 
Geen onvertogen woord over dat de meiden tot half drie moesten wachten op hun eerste wedstrijd zondag na zaterdag om half drie klaar te zijn met spelen. 
 
De meiden hebben de tijd als team doorgebracht en er een super weekend van gemaakt met elkaar!!! Potje handballen buiten, een mooie wedstrijd van Fiquas Aalsmeer HS1 gezien, lekker voetjes van de vloer in de disco, chillen op onze slaapplek in de sporthal, mooie wedstrijden kijken, potje ezelen en zelfs hun directe concurrenten aanmoedigen!!! 
 
Sport verbroederd, SEW moedigt ons aan, wij moedigen SEW aan en vervolgens staan we in het veld weer tegenover elkaar! En zo hoort het te gaan. . Wat een heerlijke afsluiting van een roerige week na de aanslag in Brussel en het overlijden van sporticoon Johan Cruijf! 
 
Fiep, Lisanne, Ilse, Roos, Marijn, Noa, Semmy, Kim, Yvette, Tess Carla en Loes we zijn super trots op jullie!!! Jullie zijn als individu boven jullie zelf uitgestegen en helemaal als team!!!!
Bedankt voor dit top weekend namens de begeleiders en meegereisde supporters!
In de galerij van de website zijn nog meer foto’s te vinden. Klik hier voor de foto’s.IMG_6342