G-Handbal

Sinds 2016 hebben wij een echt G-team die met elkaar veel mooie sportmomenten beleven. Elke week wordt er met elkaar getraind en een aantal keren per jaar spelen wij een toernooi of spelen we een wedstrijd tegen een ander team van DSS.

G-team 1

Albert Verheij (trainer), Cindy Marinus (2), Peter Lub (5), Ilona Blanksma (trainster), Pascalle Sinnige (10), Adriaan Jongerling (4), Robbie de Wagt (9), Danny Baar (14), Linda Admiraal (3), Mirjam Admiraal (coach), Floris Sauer (6), Jeanne Gaarthuis (1), Caroline Kerkkamp (coach)

Meer info

Handbal is een geschikte sport voor mensen met een handicap. Uiteraard zorgen de ervaren trainers van DSS ervoor dat er voor iedereen binnen de mogelijkheden gesport wordt. G-handbal is bedoeld voor mensen die niet rolstoelafhankelijk zijn, waarbij een verstandelijke/lichamelijke handicap van dien aard is, dat zij niet mee kunnen komen met leeftijdgenoten binnen een regulier handbalteam. Indien je van een rolstoel afhankelijk bent, dan is er rolstoelhandbal, dit wordt aangeboden bij onze buurtvereniging, CSV handbal in Castricum.

Voor informatie over G-handbal bij DSS kunt u Jeanette Kriek mailen: j.kriek65@gmail.com

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!