Geen punten tegen Fortissimo

DSS speelde in plaats van de vertrouwde zaterdagavond op zondagmiddag. Op 11 november werd ten strijde getrokken tegen Fortissimo in Cothen.

Het eerste kwartier was het vrij spannend en kon DSS iedere keer de aansluiting vinden met de thuisploeg (7-6). Het laatste deel van de eerste helft speelden de Heemskerksen met te weinig overtuiging om te willen scoren en was de omschakeling onvoldoende waardoor zij bij rust tegen een achterstand van zes punten aankeken (12-6).

De tweede helft raakte DSS verder achterop en Fortissimo ging steeds feller en enthousiaster spelen. Daarnaast namen de arbiters een aantal beslissingen die voor beide teams niet helemaal op hun plaats leken te zijn. Dit had echter weinig invloed op de wedstrijd omdat de stand al zodanig uiteen was gelopen dat er niet echt meer sprake was van spanning.

Door een aantal blessuregevallen aan de kant van DSS ontstond de gelegenheid voor een paar speelsters uit de B-jeugd om minuten te maken. Zo debuteerden Roos van Hensbergen en Yvett van Dijk, Yvett wist zelfs vanaf de hoek een keer tot scoren te komen.

Volgende week speelt DSS thuis tegen Hercules om 19.30 uur in Sporthal de Waterakkers.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!