Sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Hemelvaarttoernooi op Sportpark Rooswijk te Velsen-Noord en wel op:

donderdag 5 mei 2016

U kunt ons inschrijfformulier weer downloaden via onze website : www.hcv90.nl.
Inschrijvingen ontvangen wij graag op e-mail adres: toernooi@hcv90.nl.

Zoals de vele trouwe bezoekers van ons toernooi gewend zijn, wordt het ook dit jaar weer een gezellig, sportief en overzichtelijk toernooi. Er kan gespeeld worden op diverse niveaus en doorgaans zijn er in de hogere poules hoogstaande partijen handbal te zien, waarbij wij ook het recreatieve niveau hoog in het vaandel hebben staan.

De F-en E-jeugd spelen met een zachte bal volgens de nieuwe regels van het NHV. Gemengde teams zijn mogelijk t/m de D-jeugd. Om tot een leuke en sportieve poule-indeling te komen, is het belangrijk dat u de sterkte van uw team duidelijk aangeeft.

Speciaal voor de F- en E-jeugd als vanouds ons miniland met leuke spelletjes. Naast de wedstrijden dus ook nog leuke activiteiten voor de jongste jeugd!

We hopen dit jaar weer veel oude bekende en hopelijk ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen ! Inschrijving staat open voor teams in alle categorieën. Hiertoe kunt u gebruik maken van bijgesloten inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per team, bij vooruitbetaling te voldoen door storting op bankrekening NL43RABO0030.80.99.605 ten name van HCV’90 voor 1 mei 2016.

Handbal zonder scheidsrechters is helaas nog niet mogelijk en aangezien er heel wat wedstrijden gespeeld gaan worden, verwelkomen wij elke scheidsrechter dan ook met open armen. We rekenen erop dat u als vereniging één of meerdere scheidsrechters levert en verzoeken u de namen van uw scheidsrechters in te vullen op het inschrijfformulier. Wilt u hierop ook aangeven als de scheidsrechter zelf handbalt in welk team en hoeveel wedstrijden hij/zij bij voorkeur maximaal wil fluiten.

Graag ontvangen wij uw inschrijving vóór 1 april 2016. En vol = vol dus geef u snel op!

inschrijfformulier HCV Toernooi 2016

Met vriendelijke groeten van de toernooicommissie,

Elles Arxhoek,
Gaby Kuijpers,
Gertjan van Leeuwen
Tel. 06-22976227
E-mail: toernooi@hcv90.nl