• Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2024 is Sportcomplex Assumburg in Heemskerk the place to be!!

 • β€οΈπŸ’™ Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni is Sportcomplex Assumburg in Heemskerk the place to be!! Met 39 teams en 120 wedstrijden belooft het een prachtig, sportief en gezellig weekend te worden β€οΈπŸ’™

  Het ITQ DSS BHT kwalificatietoernooi maakt deel uit van de Beach Handball Tour van het NHV 🟠 Dit weekend kunnen er punten worden behaald voor de Beach Handball Tour Finals op 6 en 7 juli in Stadskanaal.

  πŸ“… PROGRAMMA

  Op zaterdag 1 juni komen de Heren- en Dames Senioren en de Dames B in actie. Op zondag 2 juni staan de wedstrijden voor de dames C, meisjes D en de heren B op het op het programma. Deelnemende teams, speelschema, uitslagen en ranking zijn via Tournify (app of site) terug te vinden. De poulewedstrijden zijn zichtbaar. De wedstrijden hierna worden bekend zodra de laatste uitslagen van de poulewedstrijden in een leeftijdscategorie zijn ingevoerd. Ook het toernooireglement is te vinden op deze site of in de app.

  πŸ₯‡πŸ₯ˆPRIJZEN

  Alle nummers 1 en 2 Γ©n de winnaars van de Fair Play cup gaan met een aandenken naar huis.

  Er zijn niet alleen sportieve prijzen te halen dit weekend. Wij organiseren dit jaar een loterij met prachtige prijzen.

  🏨 MAAK KANS OP EEN HOTELOVERNACHTING VOOR 2 PERSONEN VIA HOTELINEGMOND.NL

  Wij organiseren dit jaar een LOTERIJ met prachtige prijzen. Op beide dagen is de hoofdprijs een overnachting, inclusief ontbijt voor 2 personen via HotelinEgmond.nl.

  Verder zijn nog een heleboel mooie prijzen te winnen, wat dacht je van een JBL speaker, een heerlijk Rituals pakket, een BBQ, een toffe smoothiemaker, een hummelshirt en nog veel meer prachtige prijzen.

  πŸ‰πŸΈETEN EN DRINKEN

  Laat de koelbox maar thuis want het gehele weekend zijn de foodtruck van Kung's Thai Food, met vers bereide gerechten voor een speciale toernooiprijs en de ambachtelijke ijsmaker aanwezig. Natuurlijk is onze gezonde sportkantine mΓ©t zomers terras ook geopend.

  πŸ”₯πŸ” Beach Bites Buffet + Muziek van DJ Flamingo op zaterdagavond 🦩 πŸ’ƒπŸ»πŸŽ΅

  Teams en supporters die op zaterdag aanwezig opgelet. Vanaf 17.30 uur gaat het buffet open en kunnen je genieten van een heerlijke maaltijd, met zorg samengesteld door Slagerij Veenboer uit Assendelft. Wat dacht je van een lekker sateetje met stokbrood, of een broodje beenham of flintervlees. Daarbij een lekkere pastasalade (vega), scharrelsalade (vega) of vleessalade, verschilende sauzen en vers fruit. Kosten hiervoor zijn slechts €13,50 per persoon. Omdat wij graag willen weten op hoeveel personen wij mogen rekenen, horen wij graag dit graag voor 26 mei a.s. Supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te eten. ➑️Opgave via deze LINK.

  Als alle wedstrijden zijn gespeeld, kunnen de stramme spieren worden los gedanst op de muziek van DJ Flamingo 🦩

  πŸ›ŒπŸ» OVERNACHTEN

  Geen zin om dezelfde dag op en neer te reizen? Combineer dan het toernooi met een fijn verblijf aan het strand van Egmond aan Zee. Ben je op zoek naar een hotel met veel faciliteiten of een gezellig knus hotel? Bij HotelinEgmond.nl vind je gegarandeerd jouw favoriete verblijf. Bekijk de mogelijkheden op de website HotelinEgmond.nl.

  Natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden in de buurt. Wat dacht je van overnachten in een B&B In Heemskerk - Slapen bij de bakker - Bakker Meijer. Of neem een kijkje op https://www.heemskerkzeevantijd.nl/overnachten/ voor diverse suggesties.

  πŸŽ‰πŸ‘«GOUDEN DAGEN

  Naast de wedstrijden koppelen wij wederom een goed doel aan ons toernooi want DSS zou DSS niet zijn als wij de samenwerking met andere organisaties niet zouden aangaan, immers: Door Samenwerking Sterk is niet alleen onze naam maar ook ons motto!

  Dit jaar ontvangen wij wederom Gouden Dagen Heemskerk op ons complex en bieden wij de β€˜golden oldies’ uit Heemskerk een VIP-dag aan: koffie met gebak, een lichte Thaise lunch, een ijsje maar vooral aandacht en gezelligheid.

  πŸ’ͺSPONSOREN

  Heel blij zijn wij met de bijdrage van de gemeente Heemskerk en de diverse sponsoren, die ervoor hebben gezorgd dat we dit toernooi kunnen neerzetten.

  πŸ™πŸ“£ Maar speciaal ook aandacht voor de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om dit weekend tot een succes te maken. Ontzettend blij zijn wij met alle scheidsrechters die dit weekend komen fluiten. Want zonder scheidrechters geen toernooi! Hulde aan deze mannen en vrouwen!!

  Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op ons complex en te genieten van prachtige wedstrijden onder het genot van gezellige muziek en hopelijk stralend weer.

  Wij wensen iedereen een gezellig, zonnig en sportief weekend toe 😎

  Toernooiorganisatie DSS Heemskerk Francine, Linda, Linda, Michel, Nathalie en Yvonne