JCI -DSS

 

DSS is geselecteerd door het JCI-IJmond GoedeDoelenFonds

Hoeveel DSS krijgt uitgereikt zal bekend worden gemaakt op 29 mei 2016 tussen 14.00-15.00 uur bij: Bobs Party & Events, Westerwerf 1, 1911 JA Uitgeest.

Maar eerst moet er gefietst worden. DUS fiets mee met de Ronde van JCI. De opbrengst van deze ronde komt volledig ten goede van het JCI-IJmond GoedeDoelenFonds!

Hoe meer deelnemers er meedoen aan deze fietsronde, des te meer goede doelen er bekend kunnen worden gemaakt en des te groter is het bedrag dat er zal worden uitgekeerd. Het is dus van belang voor DSS om met zoveel mogelijk leden, vrienden, familie, bekenden te gaan fietsen tijdens de Ronde van JCI op 29 mei 2016.

Er zijn 3 afstanden, 40, 70 en 120 km. De 40 km is geschikt voor iedereen die fietsen leuk vindt. Voor mensen op een elektrische fiets en mensen die het gewoon leuk vonden een ontspannen rondje te fietsen voor het goede doel. Op de 70 km zien we een mix van wielrenners, mountainbikers en een dappere enkeling die niet zo vaak fietst. Bij de 120 km zien we getrainde wielrenners en minder getrainde wielrenners die van een uitdaging houden.

We hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen aan de fietstocht meedoen. Want hoe groter de opbrengst, des te meer de goede doelen krijgen.

Hoe ziet de 29 mei eruit?

Nadat alle deelnemers binnen zijn, zal tussen 14.00-15.00 uur de eerste goede doelen bekend worden gemaakt. Op dat moment weten we immers ook wat de opbrengst van de Ronde van JCI 2016 is. JCI

De personen die deelnemen aan de Ronde van JCI dienen zich in te schrijven via www.rondevanjci.nl/inschrijven of via www.ntfu.nl Aanmelden kan eventueel ook op de dag zelf op de startlocatie. Voor meer informatie over de Ronde van JCI, zie website www.rondevanjci.nl Wij hopen u in grote getalen te begroeten in Uitgeest op 29 mei!

EN het is een hele goede warming-up voor de Rabofietstocht van 5 juni 2016 !