Jumbo Sparen voor je Sportvereniging actie

Beste leden,
Vanaf woensdag 7 februari kunt u bij Jumbo gaan sparen voor DSS Handbal.
Bij elke besteding van €10,¬ ontvangt u een sportpunt.

Wij willen u natuurlijk vragen ze aan DSS Handbal te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport¬ en spelmaterialen voor onze teams aanschaffen!
Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kunt u DSS Handbal opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn (zie ook de button meer info onderaan deze pagina). Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden.
Bij het Jumbo filiaal op het Haydnplein staat ook een box waar je de punten in kunt doen. Deze worden door DSS opgehaald. Die punten dienen wij dan nog in te voeren middels de app.

Als dit er veel zijn, dan zullen wij ook een beroep doen op onze leden om ze in te voeren.
Dus wie er nog maatschappelijke stage punten nodig heeft, wij hebben een mooie klus voor jullie!

We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze vereniging.

Bestuur van DSS Handbal

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!