• Op zaterdag 29 juni hebben de Kabouters en de F-jeugd het seizoen in stijl afgesloten. Er was een leuke dag voor hen georganiseerd.
  Vanaf 9.00 uur waren alle kinderen welkom en bijna alle kabouters en F leden waren aanwezig. Een grote stormbaan van 14 meter stond al klaar, daar werd ook direct goed gebruik van gemaakt. Daarna was het tijd om allemaal een DSS shirtje aan te doen. Hiermee konden de kinderen allemaal op een leuke groepsfoto en konden zij deze aandoen tijdens de vossenjacht. Want vanaf 10.00 uur vertrokken de eerste groepjes kinderen richting het dorp. Een paar groepjes lopend, via een speciaal uitgezette route en de kabouters gingen met de auto. In het dorp waren in totaal 11 vossen verstopt, met elk een letter. Alle vossen moesten dus worden gevonden waarna er een woord gemaakt moest worden met de gevonden letters. Het weer was prachtig en de kinderen gingen in het dorp echt op vossenjacht. Geweldig om te zien hoe enthousiast zij, maar ook de vossen, waren. Uiteindelijk werden alle vossen gevonden, en kon er zelfs bij de poelier nog een bakje kip gescoord worden. Smikkelen dus! Daarna werd het langzaam weer tijd om terug te keren naar het DSS-complex. 

  Vanwege het heerlijke weer lag daar inmiddels een leuke waterglijbaan te wachten op de kinderen, heerlijk om even af te koelen en op te spelen. En natuurlijk stond de grote stormbaan er ook nog steeds. Heerlijk spelen dus maar ook was het inmiddels tijd voor de lunch, een lekker ijsje en vers fruit.

  Daarna werden de kinderen in groepjes opgedeeld en werden er een aantal spelletjes gespeeld. Vol overgave deden alle kinderen enthousiast mee, heel leuk om te zien!

  Na de spelletjes kon er nog even lekker gespeeld worden, was er nog tijd voor een zakje chips en wilden sommige kinderen even lekker kleuren. Het kon allemaal!

  Uiteindelijk was het zo alweer 16.00 uur en kwam alle ouders langzaam weer binnen druppelen. Tijd om weer naar huis te gaan, maar niet voordat de groepsfoto die 's morgens gemaakt was, meegegeven werd met daarbij nog een paar leuke handbal gadgets.

  Het was een geweldige en gezellige dag, zeker ook met het mooie weer erbij. Alle hulpouders bedankt voor de extra handjes en de vossen bedankt voor jullie enthousiasme in het dorp.

  Verder nog een speciaal bedankje aan onderstaande toppers:

  • Jumping Kennemerland, voor het mooie aanbod van de stormbaan, dank daarvoor!
  • Willem Groente en Fruit (locatie parkeerplaats Jumbo in Uitgeest), voor het beschikbaar stellen van het heerlijke fruit, dank daarvoor!
  • Drogisterij Rozenbroek, voor het snelle afdrukken en schenken van de leuke foto’s, dank daarvoor!
  • Roy’s Heemskerk, de poelier in het dorp die voor alle kinderen en begeleiders tijdens de vossenjacht een bakje heerlijke kip beschikbaar had, dank daarvoor!
  • Het NHV voor het beschikbaar stellen van de stickers en de armbandjes, dank daarvoor!