Kerstbrodenactie 2018 is van start gegaan

Het is bijna december en dat betekent: kerstbrodentijd!
We gaan weer kerstbroden verkopen, doe mee en verkoop zo veel mogelijk kerstbroden als je kunt! Dit kan veel geld opleveren en dit geld heeft onze club hard nodig.

Noteer op het bestelformulier de namen van de mensen die de kerstbroden bij jou willen kopen én hoeveel.

Een stol kost dit jaar: 5,95 euro. Daarvoor krijg je:
– Een overheerlijke verse stol van de èchte bakker
– Gevuld met rozijnen en amandelspijs
– Verpakt in een mooie doos

Vraag het aan je moeder of vader. Bel of app naar opa, oma, buurman, buurvrouw, tante, oom, leraar, trainer, vriend, vriendin of iemand anders.
Probeer er minimaal drie te verkopen (méér mag natuurlijk altijd). Sterker nog, de drie leden die de meeste stollen verkopen, winnen een mooie prijs!

Tip: mocht iemand niet van kerstbroden houden (wat ik me bijna niet kan voorstellen 😉), zeg dan dat het leuk is om ze cadeau te geven.

De inleverdatum voor de bestellijsten is uiterlijk vrijdag 30 november !
Dit kan digitaal of op papier. Het papieren formulier kun je bij mij inleveren op vrijdagavond tussen 18.00-21.00 uur in Sporthal de Waterakkers hal 2.

De kerstbroden worden dinsdag 18 december geleverd in de kantine op het buitencomplex van DSS. Deze kunnen die avond tussen 17.00-20.00 uur worden opgehaald. Als je een papieren formulier hebt ingeleverd neem dan het geld gepast mee in een envelop met jouw naam + hoeveelheid verkochte stollen erop.
Als je het via onderstaande gegevens hebt doorgegeven, dan krijg je een betaalverzoek via Whatsapp voorafgaand aan het ophalen.

Kijk op de pagina van de kerstbrodenactie om de aantallen door te geven.

Mochten er vragen zijn, kun je mij appen.
Heel veel succes!
Groetjes,
Angelique de Groot
06-11809127

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!

INSCHRIJVEN