• Op dinsdag 11 juni stond de laatste training voor de F en Kabouter jeugd op het programma. De kinderen hebben het gehele jaar twee keer in de week getraind. Leuk om te zien hoe zij allemaal stapjes maken en vol enthousiasme trainen.

    De laatste training is natuurlijk een bijzondere, zo ook vandaag. Alle kinderen mochten namelijk hun vader, moeder, opa, oma of een ander familielid meenemen om mee te trainen. Zo konden de kinderen showen hoe goed zij al kunnen handballen!

    Er werd fanatiek getraind, waarbij gestart werd met een leuke escape room op het veld. Erna werd de groep verdeeld over drie groepen. Een groep gingen allerlei tip-oefeningen doen. De andere groep ging lijnbal spelen en de laatste groep ging aan de gang met shoot-outs.

    De groepen wisselden steeds door en uiteindelijk werd afgesloten met een leuke partijvorm tussen de kinderen en hun ouders of opa’s en oma’s.

    Na de training was het nog niet afgelopen, want toen was het tijd voor heerlijke pannenkoeken! Deze waren gebakken door een aantal ouders en smaakten de kinderen lekker. De stroop en de poedersuiker vlogen over tafel, maar dat hoort er natuurlijk bij! Als toetje was er nog een lekker ijsje voor iedereen.

     Erna was het tijd om naar huis te gaan. Het was een hele leuke en vooral gezellige training en een mooie afsluiting van een geweldig seizoen! Hoewel....zaterdag 29 juni staat de F en Kabouterdag nog op het programma!