Lid worden?

Wat leuk dat je lid wilt worden! Onderstaand vind je het inschrijfformulier en meer informatie over Handbalvereniging DSS. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn om lid te worden, dan kan je natuurlijk ook een keer meetrainen!

Lid worden

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!

Gratis proeflidmaatschap

Je kunt 2 maanden gratis proeflid worden. Dan mag je naast trainingen óók wedstrijden meedoen, zodat je je nog een beter beeld kunt vormen over de handbalsport.*

Wat biedt DSS?

Als lid van handbalvereniging DSS wordt je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Je krijgt:

  • C-jeugd 2 tot 3 keer 1,5 uur*

  • B-jeugd 3 keer 1,5 uur trainen*

  • A-jeugd 3 keer 2 uur trainen*

  • 1-2 uur fysieke training per week (kracht – coördinatie)*

  • Keepers krijgen specifieke keeperstraining*

  • Plezier en technische ontwikkeling staat boven alles

  • Ieder team heeft eigen trainer en coach (trainer=coach)

  • We gaan met de selectie jeugd spelen volgens de DSS handbal visie

*Dit geldt alleen voor de selectieteams.

Contributie

De contributie en eventuele topsport kosten zijn per jaar.

Categorie Leeftijd Contributie p.j. Topsportbijdrage / vrijwillige
extra training p.j.
Kabouters 5-6 jaar GRATIS
F-Jeugd 7-8 jaar € 115,-*
E-Jeugd 9-10 jaar € 165,-* € 40,-**
D-Jeugd 11-12 jaar € 200,-* € 40,-**
C-Jeugd 13-14 jaar € 230,-* € 55,-**
B-Jeugd 15-16 jaar € 260,-* € 80,-**
A-Jeugd 17-18 jaar € 280,-* € 80,-**
Senioren v.a. 19 jaar € 300,-* € 105,-**
Recreanten € 230,-*
G-Handbal € 130,-

* Naast de contributie wordt er €4,50 per per kwartaal geïnd t.b.v. het kledingfonds.  Hiervoor ontvangt ieder lid een wedstrijdtenue, trainingspak en sporttas in bruikleen. 

** Voor selectieteams (vanaf de C-jeugd) geldt een topsportbijdrage t.b.v. de 3e training. In het geval van de D- en E-categorie betreft het vrijwillige extra trainingen.

Lidmaatschap

Heb je belangstelling gekregen voor onze handbalsport en handbalvereniging DSS, dan kun je het aanmeldings- en machtigingsformulier downloaden. Deze zijn nodig om je in te schrijven bij DSS. Lever het inschrijf­- en machtigingsformulier samen met een pasfoto in bij Carla de Groot, Drakenburg 8, 1965 NR te Heemskerk.

Wij nemen daarna contact met je op.

Bij een proeflidmaatschap mag je naast de trainingen óók wedstrijden meedoen, zodat je je nog een beter beeld kunt vormen over de handbalsport. Het proeflidmaatschap duurt maximaal 2 maanden, ingaande per eerste trainingsdatum en is alleen geldig als je nog nooit lid bent geworden van een handbalvereniging (incl. proeflidmaatschap). Als er binnen 2 maanden NIET schriftelijk wordt opgezegd, gaat het proeflidmaatschap automatisch over in gewoon lidmaatschap. Heb je belangstelling gekregen voor onze handbalsport en handbalvereniging DSS, dan kun je het aanmeldingsformulier downloaden.

De contributie zal per jaar of per kwartaal (dit is door het lid aan te geven) automatisch door de penningmeester worden afgeschreven via de door de leden afgegeven machtiging.

Er is echter een uitzondering voor mensen die geen automatische afschrijving willen afgeven. Het is dan ook mogelijk het gehele jaarbedrag eenmalig zelf over te maken, waarbij de betaling dan wel voor 1 juli bij de penningmeester binnen moet zijn op rekeningnummer NL58RABO0326241051 t.n.v. Handbalvereniging DSS o.v.v. contributie DSS-handbal en naam contributieplichtige.

Bij latere betaling worden er 25 euro administratiekosten per lid in rekening gebracht.

De contributiekosten zijn per jaar en gedurende het gehele jaar verschuldigd (dus 12 maanden). Ook indien men eerder opzegt dient de volledige contributie voldaan te worden, mede doordat de vereniging voor een vol jaar contributie aan de bond verschuldigd is.

Er is een besluit genomen dat automatische afschrijving een verplichting is. De contributie zal per jaar of per kwartaal (dit is door het lid aan te geven) automatisch door de penningmeester worden afgeschreven via de door de leden afgegeven machtiging.

Er is echter een uitzondering voor mensen die geen automatische afschrijving willen afgeven. Het is dan ook mogelijk het gehele jaarbedrag eenmalig zelf over te maken, waarbij de betaling dan wel voor 1 juli bij de penningmeester binnen moet zijn.

Bij latere betaling worden er 25 euro administratiekosten per lid in rekening gebracht.

Het handbalseizoen loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Je bent dus voor een heel jaar lid van Handbalvereniging DSS. Afmeldingen moeten voor 15 mei voorafgaande aan het nieuwe seizoen te geschieden bij de ledenadministratie, indien er niet voor 15 mei opgezegd wordt zal de volledige contributie voor dat komende jaar in rekening worden gebracht.

Je kan je afmelden via het onderstaande formulier.

Mocht je naar een andere vereniging willen vertrekken, dan heb je een overschrijvingsformulier nodig.

Wil je een keer meetrainen?

Meetrainen kan altijd om kennis te maken met handbal en onze vereniging! Je kunt op het trainingsschema zien wanneer de trainingen voor jouw leeftijd zijn. Meld je dan voor de training bij de trainer, dan legt hij/zij je alles uit. Vooraf informatie opvragen kan ook, hiervoor kun je contact opnemen met Carla de Groot, 06-20214808.

Je kunt altijd vrijblijvend 4x meetrainen óf 2 maanden gratis proeflid worden.

Lid worden

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!

Gratis proeflidmaatschap

Je kunt 2 maanden gratis proeflid worden. Dan mag je naast trainingen óók wedstrijden meedoen, zodat je je nog een beter beeld kunt vormen over de handbalsport.*