Maatregelen Corona virus

Geen wedstrijden en trainingen tot 1 april

De wereld is in de ban van het coronavirus. Via het nieuws worden we iedere dag geïnformeerd over allerlei maatregelen die worden genomen. Ook als handbalvereniging krijgen we vragen over ons beleid naar aanleiding van de virusuitbraak. Via dit bericht willen wij onze leden hierover informeren.

Als vereniging volgen we het beleid van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Het NHV baseert haar beslissingen over eventuele maatregelen op de adviezen van het RIVM en het NOC*NSF. Op de website van het NHV, https://www.handbal.nl is de meest actuele informatie over de maatregelen van het NHV terug te vinden. Ook via de handbalNL app is deze site te benaderen.

Wij vragen onze leden om kennis te nemen van deze maatregelen en regelmatig te controleren op mogelijke wijzigingen. Grote veranderingen in de richtlijnen zullen we uiteraard als vereniging aan onze leden communiceren.

Dit betekent onder andere dat alle wedstrijden tot 1 april zijn afgelast en er vinden geen trainingen plaats!

Veranderingen in de richtlijnen, zoals vandaag, zullen we uiteraard als vereniging aan onze leden communiceren. Omdat de afgelopen weken is gebleken dat richtlijnen continu veranderen kiezen wij er bewust voor verder geen maatregelen via deze weg te noemen.

Tenslotte vindt op zaterdag 14 maart het jaarlijkse evenement NLdoet plaats. Ook dit jaar hebben we onze leden gevraagd te helpen bij het speelklaar maken van ons buitencomplex. Aangezien het aantal deelnemers ver beneden de 100 personen ligt, is besloten de voorjaarsschoonmaak bij DSS gewoon door te laten gaan. Uiteraard is het aan de deelnemers zelf om te besluiten om wel of niet mee te doen.

Bestuur DSS

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!