Na het succes van vorig jaar vindt ook dit jaar het Mix Toernooi plaats en wel op zaterdag 20 mei a.s. bij DSS op het buitencomplex. De gelegenheid om samen met teamgenoten, vrienden en familie een paar partijtjes te handballen, waarbij het plezier voorop staat en de derde helft minstens zo belangrijk is!  Het toernooi wordt dan ook afgesloten met een feestavond met muziek. 

Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen, waarbij het de bedoeling is dat een team uit ongeveer net zoveel dames als heren bestaat (in ieder geval 2 dames in het veld!). Vanwege de veiligheid wordt de leeftijdsgrens van 16 jaar streng gehanteerd. Met ingang van 2017 hoeft er door handballers niet meer met de andere hand gegooid te worden en mogen handbalkeepers wel op doel staan. Wij gaan ervan uit, dat iedereen fanatiek genoeg is om er een gezellig toernooi van te maken!

Er is plaats voor maximaal 18 teams, dus schrijf je snel in want VOL = VOL.

Aanmelden vóór 10 mei onder vermelding van je teamnaam via  activiteiten_dss@live.nl.  Het inschrijfgeld is €10,– per team, te voldoen op de dag zelf. De teams worden ook ingedeeld om wedstijden te fluiten. Mocht je team uit allemaal niet-handballers bestaan, laat het ons dan weten. De organisatie zal dan zoeken naar een oplossing hiervoor. 

Wij hebben er weer zin in!

Tamara Deen, Yvonne Knaap, Mark Neeft, Erwin le Noble en Linda van der Weide