Mooi samenspel bracht winst

Na een onrustige week mochten de dames van DSS op zaterdag 2 april spelen tegen de de dames van de Tukkers uit Albergen.

De ploeg uit Heemskerk begon aanvallend goed met onder andere 2 mooie afstandsschoten van Ilse Groot. Verdedigend had DSS het lastig met de rechteropbouw van de tegenpartij. Om deze reden ging DSS steeds offensiever verdedigen waardoor het soms wel een 3-2-1 dekking leek. De beide teams waren aan elkaar gewaagd met als gevolg een gelijk opgaande eerste helft. De rust werd bereikt met een stand van 15-14 in het voordeel van de dames van DSS. Het beloofde een spannende 2e helft te worden. DSS kwam sterk de kleedkamer uit. Door een aantal aanvallen met mooi samenspel werd een gat van 4 punten geslagen. Ook keepster Monique de Vijlder speelde hierbij een belangrijke rol door het stoppen van 4 penalty’s! De Heemskerkse ploeg heeft de voorsprong niet meer uit handen gegeven en na 60 minuten eindigde de wedstrijd met een stand van 27-22!

Na de wedstrijd was er een zichtbare ontlading bij alle speelster, welke als team werd opgevangen.

DSS mag zich opmaken voor de inhaalwedstrijd op donderdag 7 april uit tegen Westsite, de nummer 2 in de competitie.

De eerst volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 9 april om 19.30 tegen PCA/Kwiek de nummer 3 in de competitie.

Doelpunten: Angelique de Groot (8), Ilse Groot (5), Yvett van Dijk (5), Britt van Elsacker (5), Kim de Ruyter (2), Natasja de Vries (1), Roos van Hensbergen (1)