Nieuwjaarsbingo

Nieuwe jaar goed van start met een Nieuwjaarsbingo voor onze D en E jeugd

Op vrijdag 11 januari 2019 zijn de kinderen van de D en E jeugd het nieuwe jaar goed gestart met een Nieuwjaarsbingo. Maar liefst acht van de negen teams hadden zich opgegeven voor deze Nieuwjaarsbingo en met 53 kinderen was dat een opkomst van 75%!

Bij binnenkomst vielen de prijzentafels meteen op. Er waren leuke prijzen, zoals bioscoopbonnen, entreekaarten voor het zwembad de Waterakkers, handbalmokken, een I love handbal handdoek, spellen, set kniebeschermers, setjes met douchegel en deodorant en het populaire slijm putty. Ook waren er troostprijzen voor diegene die geen volle bingokaart hadden gekregen: een leuk schrijfboekje met mini kleurenmarkers.

Tijdens de bingo was de spanning van de gezichten van de kinderen af te lezen en werden de jongste leden tijdens de bingo enthousiast begeleid door enkele meiden uit de C-jeugd. In de pauze mochten de bingo winnaars één voor één een mooie prijs uitzoeken en kregen alle kinderen limonade en een zakje chips.

Na twee bingorondes was er ook nog tijd voor een paar rondes met ‘sta’ bingo. Iiedereen kreeg een nieuwe bingokaart en moest gaan staan. Wanneer er een nummer kwam die op je bingokaart stond was je af en mocht je gaan zitten, de drie die het langst bleven staan kregen een prijs. De kinderen waren zeer enthousiast en de laatste prijzen werden aan de gelukkigen die bleven staan uitgedeeld.

Alle kinderen gingen aan het einde van de avond voldaan met 1 of meerdere prijzen naar huis.

Wij kijken terug op een geslaagde Nieuwjaarsbingo!

Namens de activiteitencommissie
Marjo Hegeman, Joyce Spaargaren, Saskia Haasnoot en Suus Noordermeer

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!