Ons G-team heeft meegedaan aan de Regionale Spelen in Almere!

Zondag 5 november jl. waren we vroeg uit de veren, we waren om half negen in het Almere Topsportcentrum, wat een prachtige hal.

De officiële opening was om 09.00 uur met muziek, zang, openingswoordje, het ontsteken van de vlam én een echte polonaise ! Het toernooi kon beginnen, het team was jammer genoeg niet compleet, we misten Adriaan, Danny en Peter. Gelukkig konden we met hulp van SEW de eerste en tweede wedstrijd spelen. Met dank aan Nienke, Stefanie, Marco en Romy. Op een gegeven moment zag Romy dat de keeper niet oplette en met een prachtig afstandschot lag de bal in het netje, super actie! Verder wist Robbie met een harde lage bal precies in de hoek van het doel te scoren. Pascalle heeft enorm goed verdedigd op de stoorpositie zodat een speler die goed kon schieten niet kon scoren. Floris heeft natuurlijk zoals altijd zijn taken op de hoekpositie verdedigend en aanvallend goed uitgevoerd. De derde wedstrijd moesten we tegen SEW en toen heeft Ilona (trainster) meegedaan en goede passes gegeven aan Cindy en Pascalle. Onze keepster Jeanne – die altijd bijna alle ballen tegenhoudt – heeft zelfs nog 2 wedstrijden gespeeld. Floris en Robbie hebben deze wedstrijden op het doel gestaan, dat is lastig voor ze omdat ze niet gewend zijn dit te doen, maar ze hebben supergoed hun best gedaan, top. De laatste wedstrijd gooide Pascalle er een paar prachtige ballen in met een mooi boog achter de keeper. Ook Linda rende haar benen uit haar lijf en zus Mirjam had controle over die kant van het veld om de boel te coachen. Linda en Cindy liepen zelfs zo hard dat ze op het laatst zelfs adem tekort hadden mede door de droge lucht in de zaal. De laatste en vierde wedstrijd waren er gelukkig drie sportieve enthousiaste heren van SEW die ons team wilden aanvullen, bravo Erik, Edward en ook Marco, jullie hebben wederom een enorme inzet getoond.

Tussendoor werden er nog site events georganiseerd zoals darten, snowboarden, laserschieten, loopfietsrun, rolstoelrace en wat ook leuk was maar vooral lekker was dat door zelf hard te fietsen je een smoothie kon maken van gezond fruit in een blender. Caroline had mazzel dat Jeanne had gefietst voor haar. Door deze activiteiten te doen kreeg je stempels op je activiteitenkaart en kon je dan een goodiebag ophalen. De organisatie was perfect geregeld. Er was zelfs een echte prijsuitreiking met voor DSS een bronzen medaille. Extra beloning voor Cindy, Ilona en Caroline was dat ze op de foto mochten met een hele goeie speler van handbalvereniging Kras Volendam -Jan Josef- én met een hele goeie scheidsrechter van Havas. De foto´s volgen nog. En een club zonder supporters is geen club, daarom dank voor het rijden naar Almere en voor jullie aanmoedigingen.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!