Opnames ClubLiefde met Jochem van Gelder

Vandaag zijn bij DSS Handbal de opnames voor het nieuwe programma ClubLiefde gemaakt!

Vandaag was het zover, het programma ClubLiefde reisde af naar DSS Handbal Heemskerk om samen met de meiden van de C-selectie de handen uit de mouwen te steken!

Livvia, Hiske en Indy hadden ons aangemeld omdat zij willen helpen met het realiseren van het beachhandbalveld. Een grote wens van de jeugd van DSS.

In het televisieprogramma Clubliefde staat de Nederlandse amateursport centraal. Ze kijken naar wat sporten bij de vereniging voor de jeugd betekent.

In het programma wordt samen een nieuw begin gemaakt.

In de ochtend waren de meiden al vroeg aan het trainen onder leiding van Britt en werden overvallen door presentator Jochem van Gelder. Al gauw werd duidelijk dat de meiden samen met het team van ClubLiefde aan het werk konden. In de ochtend zijn ze creatief geweest met het maken van sponsorborden en beloofd werd dat aan het eind van de dag een bord in Heemskerk zou staan.

“Samen werken aan een betere toekomst voor de vereniging zodat iedereen met nog meer plezier en comfort kan blijven sporten”

Na de lunch zijn ze in teams de wijk in gegaan om loten te verkopen van de Grote Club Actie. Ook hierin waren zij zeer succesvol!

Aan het eind van de middag stond er nog een grote vrachtwagen met zand van de ZandGigant klaar om alvast symbolisch de eerste 8 kuub zand te storten! Wat zou het mooi zijn als we genoeg geld weten op te halen om het nieuwe seizoen op ons eigen complex te kunnen beachen!

Als je nu Heemskerk in rijdt, is het nieuwe bord waarin wij sponsors zoeken voor ons beachhandbalveld niet te missen.

Dus draag jij het initiatief van de meiden een warm hart toe, sponsor ons dan! Bedrijven of particulieren kunnen zich aanmelden op prsponsor@dsshandbal.nl. Wij nemen dan direct contact met je op.

Particulieren kunnen deelnemen aan de Club van 50, voor een eenmalig bedrag van EUR 50,– word je al lid van deze Club!

Crew van ClubLiefde, speelsters van DSS C-selectie en vrijwilligers, heel erg bedankt voor deze fantastische dag die wij samen hebben beleefd. Wij hebben genoten van deze supermooie ervaring!

De uitzending is gepland in maart 2019. De precieze datum wordt later bekend gemaakt.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!