• Het bestuur

  Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het totale beleid van de vereniging en draagt zorg voor de uitvoering daarvan. Dit doet het door leiding te geven aan de organisatie, opdrachten te delegeren, toezicht te houden en te corrigeren, daar waar mogelijk. Het bestuur heeft dus indirect de leiding en controle over alle zaken die zich in de vereniging afspelen. Het bestuur legt verantwoording af aan de algemene ledenvergadering welke minimaal één keer per jaar gehouden wordt.

 • Commissies

  De vele commissies die bij DSS actief zijn houden de club draaiende. Hieronder worden de commissies genoemd. Onze commissies kunnen altijd nieuw talent gebruiken, dus meld je aan om mee te bouwen aan onze vereniging.

 • Technische Commissie

  Deze commissie komt, in ieder geval, vier keer per seizoen bijeen en zorgt voor de inschrijvingen, indelingen, trainingsschema's en waar nodig aanstelling van trainers en begeleiders. Teamsamenstellingen worrden binnen de leeftijdscategorie bepaald (coördinator met trainer(s)) en waar nodig binnen een vergadering besproken. Voor vragen kun je mailen naar: 
  secretaris@dsshandbal.nl

  Voorzitter:
  Wim

  Commissieleden:
  F-jeugd en Kabouters: Bianca
  E-jeugd: Manon
  D-jeugd: Marjon
  C-jeugd: Anouk
  B-jeugd: Monique
  B/C-jeugd jongens: Edith
  Senioren: Wim
  Algemeen: Carla

   

 • PR en Sponsorcommissie

  Deze commissie is verantwoordelijk voor een goede informatievoorziening zowel binnen als buiten de vereniging. Tevens wordt er in deze commissie voor gezorgd dat we huidige sponsors behouden en nieuwe bedrijven aan ons kunnen binden.

  Daarnaast houdt deze commissie zich bezig met het onderhouden en updaten van de website. Een stukje marketing dat zonder meer verbonden is aan het verenigingsleven!

  De PR-sponsor commissie kun je bereiken via: 
  prsponsor@dsshandbal.nl

  Commissieleden:
  Hans Croese


  Vacature - Help DSS aan meer promotie en sponsoren

 • Activiteitencommissie

  Binnen DSS zijn we opzoek naar enthousiaste leden of ouders die de activiteitencommissie willen vormen. Deze commissie organiseert vele leuke evenementen als het jaarlijkse jeugdkamp, de F-dag, het sinterklaasfeest etc.

  Heb jij een leuk idee, een suggestie, een opmerking of wil jij actief je steentje bijdragen? Laat dit dan weten via: 
  activiteiten@dsshandbal.nl

  Voorzitter:
  Vacature

  Commissieleden:
  Vacature

 • Kantinecommissie

  De kantinecommissie is verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken rondom de kantine, zoals het voorraadbeheer en het coördineren van de kantinediensten.

  De kantinecommissie maakt ook het rooster voor de kantinediensten bij de thuiswedstrijden. Van ieder team (van de jeugdteams hun ouders) wordt verwacht dat zij bardiensten draaien. Vooraf word je geïnformeerd wanneer jouw team aan de beurt is.

  Je kunt deze commissieleden bereiken via:
  kantine@dsshandbal.nl

  Commissieleden:
  Carla de Groot (Inkoop)
  Angela Spinnewijn (Kantineroosters)

 • Accommodatiecommissie

  De accommodatiecommissie is opgesteld voor het onderhoud van onze accommodatie, ook wel ons klusteam genoemd. Je kunt deze commissieleden bereiken via: 

  secretaris@dsshandbal.nl

   
 • Vertrouwens contactpersonen

  De vertrouwens contactpersonen zijn binnen DSS het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Zij bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp. Daarnaast adviseren ze op het gebied van preventieve maatregelen.

  Voorzitter

  Fabienne Aardenburg - 06-10895860
  fabien50@gmail.com

  Commissielid

  Ton Pot – 06-11787225
  ton4x@hotmail.com