Bestuursleden

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het totale beleid van de vereniging en draagt zorg voor de uitvoering daarvan. Dit doet het door leiding te geven aan de organisatie, opdrachten te delegeren, toezicht te houden en te corrigeren, daar waar mogelijk. Het bestuur heeft dus indirect de leiding en controle over alle zaken die zich in de vereniging afspelen en is dus eindverantwoordelijk. Het bestuur legt verantwoording af aan de algemene ledenvergadering welke minimaal 1 x per jaar gehouden wordt.

Jelle Bos
Jelle BosVoorzitter
Door mijn dochters ben ik in aanraking gekomen met deze mooie vereniging. Als voorzitter draag ik graag mijn steentje bij. U ook?
Ingrid Mous
Ingrid MousPenningmeester
Vanaf mijn 9e tot mijn 46e met veel plezier gehandbald: Bij ADO, Odin en daarna DSS. En nu langs de velden om mijn beide dochters aan te moedigen.
Wim Groot
Wim GrootVice-voorzitter / Technische zaken
Vanaf mijn 13e tot aan mijn 41e heb ik zelf actief gehandbald als keeper. Eerst bij Odin, later bij DSS. Ik ben een paar jaar gestopt, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door mijn handballende dochter ben ik nu weer actief bij DSS betrokken.
Linda van der Weide
Linda van der WeideSecretaris
Hans Croese
Hans CroeseAlgemeen bestuurslid
Sinds 2013 ben ik betrokken bij DSS. Eerst als hulp met coachen bij de F teams van m’n dochter. M’n zoon ging iets later ook handballen en in de loop van de jaren ook geholpen bij de trainingen. Sinds een aantal jaar zit ik bij de PR en Sponsor commissie om de DSS organisatie te helpen.
Vanaf seizoen 2020-2021 ben ik tevens coach van de DC3.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!