Bestuursleden2017-10-13T12:05:50+00:00

Bestuursleden

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het totale beleid van de vereniging en draagt zorg voor de uitvoering daarvan. Dit doet het door leiding te geven aan de organisatie, opdrachten te delegeren, toezicht te houden en te corrigeren, daar waar mogelijk. Het bestuur heeft dus indirect de leiding en controle over alle zaken die zich in de vereniging afspelen en is dus eindverantwoordelijk. Het bestuur legt verantwoording af aan de algemene ledenvergadering welke minimaal 1 x per jaar gehouden wordt.

Jelle Bos
Jelle BosVoorzitter
Door mijn dochters ben ik in aanraking gekomen met deze mooie vereniging. Als voorzitter draag ik graag mijn steentje bij. U ook?
Vacature
VacatureSecretaris
Momenteel zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor deze functie.
Vacature
VacatureWedstrijdsecretariaat
Momenteel zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor deze functie. Deze positie wordt tijdelijk ingevuld door Jaap Tuinenbreijer als interim.
Ingrid Mous
Ingrid MousPenningmeester
Vanaf mijn 9e tot mijn 46e met veel plezier gehandbald: Bij ADO, Odin en daarna DSS. En nu langs de velden om mijn beide dochters aan te moedigen.
Servee de Jong
Servee de Jong Algemeen bestuurslid
Een vereniging kan alleen bestaan bij de hulp van vrijwilligers, daarom zet ik me graag in voor DSS. Ik doe van alles, maar kijk het liefst naar mijn dochter uiteraard.
Wim Groot
Wim Groot Algemeen bestuurslid
Vanaf mijn 13e tot aan mijn 41e heb ik zelf actief gehandbald als keeper. Eerst bij Odin, later bij DSS. Ik ben een paar jaar gestopt, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door mijn handballende dochter ben ik nu weer actief bij DSS betrokken.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!

INSCHRIJVEN