Commissies

De vele commissies die bij DSS actief zijn houden de club draaiende. Hierna worden de commissies genoemd. Onze commissies kunnen altijd nieuw talent gebruiken, dus meld je aan om mee te bouwen aan onze vereniging.

Technische commissie

Deze commissie zorgt voor de aanstelling van trainers en begeleiders. Samen met de hoofd jeugdopleiding worden teamsamenstellingen, indelingen en trainingen bepaald. Voor vragen kun je mailen naar: secretaris@dsshandbal.nl

Voorzitter:
Vacature

Commissieleden:
Michel van Dijk
Wim Groot

PR-sponsor commissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor een goede informatievoorziening zowel binnen als buiten de vereniging. Tevens wordt er in deze commissie voor gezorgd dat we huidige sponsors behouden en nieuwe bedrijven aan ons kunnen binden.

Daarnaast houdt deze commissie zich bezig met het onderhouden en updaten van de website.
Een stukje marketing dat zonder meer verbonden is aan het verenigingsleven!

De PR-sponsor commissie kun je bereiken via prsponsor@dsshandbal.nl

Commissieleden:
Hans Croese
Caroline Kerkkamp

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert vele leuke evenementen zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse jeugdkamp, de F-dag, Sinterklaasfeest etc.

Heb jij ook een leuk idee, een suggestie, een opmerking of wil jij actief je steentje bijdragen? Laat dit dan weten via activiteiten@dsshandbal.nl

Voorzitter:
Vacature

Commissieleden:
Martine van Kimmenaede – 06-49726616

Kantinecommissie

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken rondom de kantine, zoals het voorraadbeheer en het coördineren van de kantinediensten.

De kantinecommissie maakt ook het rooster voor de kantinediensten bij de thuiswedstrijden. Van ieder team (van de jeugdteams hun ouders) wordt verwacht dat zij bardiensten draaien. Vooraf wordt je geïnformeerd wanneer jouw team aan de beurt is.

Je kunt deze commissieleden bereiken via kantine@dsshandbal.nl

Commissieleden:
Carla de Groot (Inkoop)
Eliana van der Jagt (Kantineroosters)
Jacqueline Mulder (Feestjes)

Accommodatiecommissie

De accommodatiecommissie is opgesteld voor het onderhoud van onze accommodatie. Je kunt deze commissieleden ook bereiken via kantine@dsshandbal.nl

Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersonen zijn binnen DSS het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Zij bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp. Daarnaast adviseren ze op het gebied van preventieve maatregelen.

Voorzitter:
Elly Leenstra – 06-50730445  |  jennoelly.leenstra@ziggo.nl

Commissieleden:
Ton Pot – 06-11787225  |  ton4x@hotmail.com

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!