Actie_Banner_Schipholfonds (1)

Schiphol bestaat 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar!

Beste leden,

Schiphol is jarig en wordt dit jaar 100! Daarom heeft het Schipholfonds een speciale actie bedacht voor jonge sporters. Ben je tussen de 6 en 16 jaar dan mag je een aanvraag indienen bij het Schipholfonds. Vertel het Schipholfonds wat je mist aan materialen om goed te kunnen sporten met je clubvrienden en wat je wensen zijn bij onze vereniging. Misschien wordt jouw wens dan wel vervuld.

Wat kan je allemaal vragen aan het Schipholfonds?

We kunnen niet alles opnoemen maar hier zijn een aantal voorbeelden: doeltjes, een basket, een volleybalnet, een tafeltennistafel, matten voor turnen of judo, pionnen, een tennisballenkanon, een hindernis voor de skatebaan, roeiriemen, ballen, gymtoestel, korf, oefenmateriaal, enz. Het moet wel voor de vereniging zijn en niet voor jouzelf!

Wat moet je doen?

Je mag alleen een aanvraag doen voor sportmaterialen die minimaal €500 en maximaal €5.000 kosten. Dat kunnen ook meerdere dingen samen zijn.

Je hebt bedacht wat je wilt vragen en wat dan?

Eerst vraag je aan jouw club of zij het ook goed vinden dat jij jouw wens opstuurt. Dit doe je door toestemming te vragen aan het bestuur. Stuur je mail naar Ingrid@dsshandbal.nl

Dan ga je uitzoeken wat het kost en waar je het kunt kopen of bestellen. Je vraagt aan de winkel of de leverancier een prijsopgave. Daarop staat wat jij wilt kopen, hoeveel het kost en wanneer ze het kunnen leveren. Dan vul je het aanvraagformulier in, te openen via deze link: aanvraagformulier. Klik daarop en je ziet een formulier dat je helemaal moet invullen. Schrijf duidelijk op wat jouw wens is en waarom. Je mag ook een los papier gebruiken als je meer ruimte nodig hebt en je mag plaatjes toevoegen.

Dan stuur je het formulier op:
Via e-mail: 100jaar@schipholfonds.nl
Of per post: Stichting het Schipholfonds, Postbus 112, 1390 AC Abcoude.
Vergeet niet om ook de prijsopgave mee te sturen!

Let op: zorg ervoor dat jouw aanvraag uiterlijk 31 maart 2016 bij ons binnen is. Aanvragen die daarna komen, doen niet meer mee.

Wat gebeurt er dan?

Het bestuur van het Schipholfonds bekijkt alle aanvragen die binnenkomen. Wat is een goede aanvraag? Als het door heel veel kinderen gebruikt kan worden bij de vereniging en niet snel kapot gaat.

Wie kiest er?

En dan? Uiteindelijk kiest het bestuur van het Schipholfonds uit alle wensen de beste. Dat kunnen er 20 zijn maar ook wel 50. En die wensen komen dan allemaal op de speciale stempagina. Ook kun je op Facebook de laatste nieuwtjes en informatie over de aanvragen lezen. Als jouw wens op de stempagina komt, zorg er dan voor dat alle mensen die je kent op jouw wens gaan stemmen! Het bestuur van het Schipholfonds doet ook mee met stemmen.

Als je wint…..

Dan is het feest!! Er wordt een echt speciale middag georganiseerd, waarvoor jij, als je een van de winnaars bent, wordt uitgenodigd samen met 3 vriendjes/vriendinnetjes, je ouders en 2 (bestuurs)leden van de vereniging. Het wordt een te gekke middag, met allemaal verrassingen én veel sport natuurlijk. En daarna komt jouw wens uit!

Meedoen?

Vul dan snel het aanvraagformulier in.
Klik hier voor verdere informatie.

Wij hopen op jullie enthousiasme!