Schoolhandbaltoernooi een groot succes!

Zondag 12 juni streden leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen uit Heemskerk en Uitgeest om de handbalbeker op het handbalcomplex van DSS aan de Communicatieweg 2 te Heemskerk. Het toernooi was dit schooljaar grootser dan ooit vanwege de nieuwe opzet. De hele dag stond in het teken van de scholen met hun teams in de leeftijd van groep 3 t/m 8. Er deden 31 teams mee.

 
Vanaf de start om 10.00 uur was het gezellig op het sportcomplex van DSS. Naast de wedstrijden werden er diverse leuke randactiviteiten voor de spelers, broertjes, zusjes, ouders en toeschouwers georganiseerd. Voor alle kinderen was er op het grasveld een spellencircuit. Alle kinderen konden m.b.v. een snelheidsmeter kijken hoe hard ze konden gooien. Er werd de hele dag geschminkt en er lagen kleurplaten klaar. In het kader van JOGG (jongeren op gezond gewicht) was mascotte Druppie aanwezig, werden de teams voorzien van een biologisch appeltje van Beebox en was er een watertappunt voor alle kinderen.
Alle deelnemende teams ontvingen uit handen van mascotte Druppie een beker.
 
De Kampioenen van de dag:
Poule A           groep 3-4 jongens      Zevenhoeven 1
Poule B           groep 5-6 meisjes       Kornak 1
Poule C           groep 5-6 jongens      Otterkolken 1
Poule D           groep 5-6 gemengd    Zevenhoeven 1
Poule E           groep 7-8 meisjes       Zevenhoeven 1
Poule F           groep 7-8 gemengd    Anne Frank G1
 
Er zijn gedurende de hele dag professionele foto’s gemaakt door Cobi Neeft van FOTOCOBI.
De foto’s zijn terug te vinden in de galerij op de website van DSS, klik hier om direct naar de foto’s te gaan.
 
De organisatie kijkt terug op een gezellige, sportieve dag waarbij DSS zich van zijn beste kant heeft laten zien. Er hebben zich op de dag zelf 10 nieuwe jeugleden ingeschreven. Daarnaast komt er ook nog een aantal kinderen 4 keer gratis meetrainen.
 
De organisatie bedankt de deelnemende teams én de vele vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het een topdag is geworden!