Sint op de G-training

Maandag 4 december waren onze handballers van team G1 aan het trainen toen er werd gebonkt op de deur…

Het was  … Caroline de coach, zij was Sint en Piet buiten tegen gekomen en omdat Sint en Piet het zooo druk hadden kreeg zij de Zak van Sinterklaas mee om alles wat erin zat uit te delen aan de G-spelers. Het was een leuke én lekkere verrassing. Natuurlijk met pepernoten, ook een handje voor de ouders die er waren. Verder een rugzakje met een kikker (snoep), een Sint met spekkies, een grote choco EURO en een mandarijn. En een stoomboot met de letter van ieders voornaam.

Op de foto onze hoekspelers Linda en Floris.

Maar na deze onderbreking moest er weer getraind worden, dus werd er ge-slalomd met de bal om pionnen en waren er zweetdruppels op de voorhoofden. Zondag 10 december staat er namelijk weer een toernooi op het programma. G1 wil fit op het veld staan om 4 wedstrijden te spelen bij Handbalvereniging Westsite, Caland sportcentrum in Amsterdam.

Programma:

10:40 ‐ 11:00 Westsite ‐ DSS

12:45 ‐ 13:05 Achilles ‐ DSS

14:40 ‐ 15:00 SEW ‐ DSS

15:30 ‐ 15:50 DSS ‐ Blinkert

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!