Sinterklaasfeest BC-jeugd in Italiaanse sferen!

Zestig jongens en meiden kwamen afgelopen vrijdag naar Bob’s Party Palace voor het DSS SinterklaasPizzaBowlen. Voor het bowlen werden de lege magen gevuld met een heerlijke pizza Margherita en voor diegene die daar niet van houden was er een frietje met een snack. Daarna werd er per team en soms gemixt een uur lang gebowld. Sommige kennen hun bowling kwaliteiten en regelden dat de hekjes omhoog gezet werden voordat er gestart werd. Wie niet sterk is, moet slim zijn! Na een uur lang onderhands gooien was het tijd voor een drankje.

Ook dit jaar kwam Sinterklaas met maar liefst vijf pieten het feest weer opvrolijken. Ze waren zelfs in stijl gekleed en hadden hun maffia zonnebril op, kleine pistooltjes bij de hand en een attachékoffer met chocolade steekpenningen. Gelukkig was het door Bob’s beschikbaar gestelde zaaltje af te sluiten, zodat jonge gelovigen niet de duistere kant van Sinterklaas konden zien…

Als eerste werd de DSS- en Italiekennis getest. Door het spel ‘hand omhoog, hand omlaag’ moesten er allerlei vragen beantwoord worden. Sommige vragen kon je bedenken zoals: welke toren is hoger, de toren van Pizza of de Euromast? Naar welke erelid is veld 2 op het buitencomplex vernoemd, Marion Duin of Carla de Groot? Maar sommige vragen waren echt een gok; hoeveel keer zijn de trainers in totaal aan hun knie geopereerd…?! Melanie bleef als laatste staan en won daarmee een snoep pizza. Het zou niet het laatste zijn dat zij won…

Vervolgens wilde Sinterklaas vanuit ieder team nog wel een of meerdere personen spreken. Tot grote verbazing van de jongens en meiden wist Sinterklaas wel héél veel over ze te vertellen… De keepers en de trainers van de F-jeugd  werden dit jaar nog eens extra in het zonnetje gezet.

Als afsluiting was er nog een loterij waarbij heel wat prijzen werden verdeeld: heerlijke verwenpakketten van de Etos en Visser, Cineworld bioscoopkaartjes, een chocoladeletter van Koelman, Subway tegoedbonnen, een powerbank én een JBL speaker.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond en hopen dat Sinterklaas en zijn Pieten DSS volgend jaar weer willen verblijden met een bezoek.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!